上一頁下一頁
發新話題

人妻第一次偷食

收藏  |  訂閱
589  137.2k

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-7-23 10:23 PM 發表 查看引用來源
其實我第一次上討論區post野,平時齋睇架咋!不過今次真係有好多野要請教下d男士,但我本身係人妻,仲要出去偷食,咁真係唔敢同d朋友傾訴,所以希望喺呢度交流下!
我今年30幾,生左3個小朋友啦,其實同老公& ...
人妻好好砌:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-8-1 00:31 發表 查看引用來源

唔怪得之你叫指天蕉!

見笑見笑!我所謂嘅指天蕉係企喺度向上扯而唔係訓喺度向上扯嗰隻。淫妻快來,等你感受下指天蕉帶比你嘅無限噴水快感啦!:smile_o09:

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2014-8-1 11:49 AM 發表 查看引用來源
佢係講得岩..但會太直....
你的EQ真係幾高...
通常只有我好著緊同關心嘅人講嘅野會令我唔開心,其他人講d咩唔啱聽嬲1分鐘咪算囉,係咪?

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2014-8-1 11:50 AM 發表 查看引用來源
咁初戀係會掛住多的既...
你咁似.喜劇之王果個有錢佬...
你要搵初戀...HEHEHE
我無掛住我個初戀= ="
係呀,我真係冇掛住其他前度喎,不過又咁啱大家撞番啫,我都唔係特登揾佢攞黎煩! 你嘅初戀唔難忘咩?你係咪比左你嘅第一次比佢呀?

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2014-8-1 11:51 AM 發表 查看引用來源
上黎吹下水..做下網上女皇就算啦..
等同老公關係差左...先話偷食都未遲...(起碼有籍口)
做女皇?我想做公主多d!
希望唔需要嗰個藉口啦!試過就算啦!除非遇到個好吸引又好有誠意啦!

引用:
原帖由 ryang1977 於 2014-8-1 06:13 PM 發表 查看引用來源

可能開左學要睇功課仲忙!不過上黎吹下水都幾開心架啦!希望keep住有人同我傾啦!

引用:
原帖由 63021 於 2014-8-2 03:59 PM 發表 查看引用來源

人妻好好砌:smile_47::smile_47:
你有經驗?

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-8-4 12:41 AM 發表 查看引用來源

你有經驗?

我沒有經驗想試人妻:smile_47::smile_47:

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-8-4 12:40 AM 發表 查看引用來源

可能開左學要睇功課仲忙!不過上黎吹下水都幾開心架啦!希望keep住有人同我傾啦!

只要你上黎,起碼我會同你吹... 下水。:)
的確可能仲忙,你日頭仲要返工?

引用:
原帖由 Fongleelee 於 2014-8-4 12:38 AM 發表 查看引用來源

做女皇?我想做公主多d!
希望唔需要嗰個藉口啦!試過就算啦!除非遇到個好吸引又好有誠意啦!

我覺得你係想要拍拖甜蜜個種感覺為先,所以最終和你最有feel 的ex 偷食了。所以你可能有機會遇到一個有誠意的追求者和你先談談情也說不定

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆