上一頁下一頁
發新話題

第一次入嚟睇故事,想寫埋一份part2,新相update p. 155,舊相p. 12,55

收藏  |  訂閱
3.0k  153.6k

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-10-19 10:14 AM 發表 查看引用來源btw如果你只喺嬲一日就冇嘢,咁好正常啫。一啲都唔港女。仲會serve返轉頭,俾著我喺你條仔,打死我都唔會放你走喇 !之所以點解你特登激佢佢都唔肯同你分手就喺咁解,因為佢 ...
你講野好有道理ar:smile_40: 我bf 講就算我點任性都好,佢愛我就o羊都會就sai 我,只要我開心,其實有時覺得自己都對佢真係幾衰,當開始唔愛一個人就係甘,但我真係搵唔到一個比佢對我更加好嘅人,可以我亂發脾氣佢都甘就我,甘識take care 我,煮飯,煲湯比我飲,緊張我d 野仲多過佢自己d 野。突然傾傾下變左愛情版haha

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-10-19 10:14 AM 發表 查看引用來源btw如果你只喺嬲一日就冇嘢,咁好正常啫。一啲都唔港女。仲會serve返轉頭,俾著我喺你條仔,打死我都唔會放你走喇 !之所以點解你特登激佢佢都唔肯同你分手就喺咁解,因為佢 ...
但我bf 成日講佢做甘多野我都仲覺得佢唔好,唔appreciate 佢,佢講佢可以唔返嚟,sai.甘多機票$ 都係想見到我,nam 住我就開心,但見面仲argue,已經唔係成日見,有時真係得一日,佢都返嚟,當佢果邊d 兄弟soft 果陣,佢就返嚟陪我

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-19 10:10 AM 發表 查看引用來源
甘我同佢雙方都覺得bai 左真感情落去嘅。。有我個樣肯定唔得啦 你都係叫佢形容比你聽啦
冇話一定要有樣呀,好似上次咁欣賞吓啲衫同身形仲有你打扮出嚟嘅感覺都好呀,你可以好似啲人咁搵塊鏡用電話遮住個樣影架嘛,你都覺得我嘅建議好有道理咧

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-10-19 10:43 AM 發表 查看引用來源冇話一定要有樣呀,好似上次咁欣賞吓啲衫同身形仲有你打扮出嚟嘅感覺都好呀,你可以好似啲人咁搵塊鏡用電話遮住個樣影架嘛,你都覺得我嘅建議好有道理咧
又唔係高

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-19 10:23 AM 發表 查看引用來源
但我bf 成日講佢做甘多野我都仲覺得佢唔好,唔appreciate 佢,佢講佢可以唔返嚟,sai.甘多機票$ 都係想見到我,nam 住我就開心,但見面仲argue,已經唔係成日見,有時真係得一日,佢都返嚟,當佢果邊d 兄 ...
俾人錫嗰個唔喺吓吓都會諗咁多,就好似小朋友要長大先會明白父母為佢哋犧牲咗幾多。佢講完你知你會記得放喺心度已經好難得架喇。

引用:
原帖由 barbieeyes 於 2012-10-19 10:46 AM 發表 查看引用來源
又唔係高
高就唔會叫廟細燈籠大喇 :smile_o01:

引用:
原帖由 Casanovan 於 2012-10-19 10:47 AM 發表 查看引用來源高就唔會叫廟細燈籠大喇 :smile_o01:
頭先個客都話我好靚

正因為你認為你bf永遠都企你個邊,你就冇後顧之憂出面做其他野,點衰都好,佢都唔會離開你,但係如果佢突然之間放手,你到時就會好後悔…

扮靚唔洗為左人,令自己開心先重要

引用:
原帖由 穎衡 於 2012-10-19 11:27 AM 發表 查看引用來源正因為你認為你bf永遠都企你個邊,你就冇後顧之憂出面做其他野,點衰都好,佢都唔會離開你,但係如果佢突然之間放手,你到時就會好後悔…
我都唔知點。。argue 果陣好唔想一齊,但又會驚無左佢,佢都成日講有一日佢走我就regret

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆