上一頁下一頁
發新話題

真的有可以比老婆同其他人上床的男人嗎?

收藏  |  訂閱
883  278.6k

引用:
原帖由 tommymyandyou 於 2012-9-20 07:55 PM 發表 查看引用來源
我自己一路都唔相信有呢種事,邊有人會得?自己老婆同其他男人上床!?邊有男人咁大方!?
倆公婆:自己46 老婆27
上年因工作關係受傷,有大半年無同老婆上床攪過,佢無講話要,佢亦知我未好得返唔好行埋,但大家結婚5年好清楚,老婆有時瞓唔箸㚒住張柀

外國人都成日搞換妻派對啦 老婆可以同其他男人上床 男人都一樣可以同其他人妻上床 問題係有冇對象 唔通有都唔做咩:smile_39: 中國人思想太守舊 固步自封

引用:
原帖由 siuroy123 於 2012-10-10 12:50 PM 發表 查看引用來源

外國人都成日搞換妻派對啦 老婆可以同其他男人上床 男人都一樣可以同其他人妻上床 問題係有冇對象 唔通有都唔做咩:smile_39: 中國人思想太守舊 固步自封
仲之時代唔同晒

引用:
原帖由 siuroy123 於 2012-10-10 12:50 PM 發表 查看引用來源外國人都成日搞換妻派對啦 老婆可以同其他男人上床 男人都一樣可以同其他人妻上床 問題係有冇對象 唔通有都唔做咩:smile_39: 中國人思想太守舊 固步自封
認同。。。

引用:
原帖由 siuroy123 於 2012-10-10 12:50 PM 發表 [url=http://www.discuss.com.hk/ww.discuss.com.hk/images/common/back.gif[/img][/url]

你話中國人思想保守又唔係!睇下國內而家幾咁淫賤嘢都大把有得玩....
不過好多都是假道學,講一套做—套就真!
只要不影響別人,3p4p都是關埋門玩,有何不可!

引用:
原帖由 A片男主角 於 2012/9/21 00:03 發表 查看引用來源
可以找我幫手
給我聯絡方法

YES !  ....  ... Just help ours friend.   Because of friendship only.

引用:
原帖由 水長流338 於 2012/10/10 12:40 發表 查看引用來源
X2 禁能正經就咪入黎睇啦!

X100000  禁能正經就咪入黎 , On 9.

引用:
原帖由 jasonchan1688 於 2012/10/8 23:28 發表 查看引用來源

係你地面前扑佢,個征服感好大
同佢講, 出哂水之後, 過黎lam 下條撚, 等你老公望下你幾淫賤

或者狗仔叫佢望住老公,條腰自己前後咁推,
打住佢PAT PAT ,叫佢同老公講,我俾人扑到好high

應該都幾正
狗仔叫佢望住老公,條腰自己前後咁推,.....   老公, 大叫 , 講~~~ Add Oil ,  Never Give Up  !!!

禁能正經就咪入黎睇啦!  X N  淨係睇聖經好啦 !!!

又要做道德撚又想做淫棍,同個啲有得玩叫埋我但我接受唔到自己老婆俾人攪law有咩分別!!!!其實真係鐘意玩呢啲既人係唔想攪人老婆,只係想睇下自己老婆俾人攪!

引用:
原帖由 cuckold 於 2012-10-8 14:03 發表 查看引用來源
其實真係好HIGH,仲要聽到自己老婆叫第二個男人大力D屌佢
絕對同意 !!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆