上一頁下一頁
發新話題

原創:十年後的舊情復熾 全篇完 目錄見#1 感謝支持

收藏  |  訂閱
742  442.4k

寫得較差。即係幾秒前還是沉醉於另一個令人亢奮的世界,之後又回到原來令他尷尬的時空了。
引用:
原帖由 Mastermind007 於 2012-6-22 08:08 AM 發表 查看引用來源
一個令他尷尬的世界?

堅持多一陣吧!
引用:
原帖由 648 於 2012-6-22 11:42 AM 發表 查看引用來源
真係幾變態,好難接受兩個女人搞埋一齊,但係好緊張。

美夢還是噩夢?
引用:
原帖由 super87654321 於 2012-6-22 03:40 PM 發表 查看引用來源
光仔係咪發緊夢吖?

差啲以為forevereden同 jckyy01是同一人。

佢地其實需要啲乜,慢慢就會知。當然,答案未必盡如人意。

多謝支持!
引用:
原帖由 forevereden 於 2012-6-22 04:39 PM 發表 查看引用來源

睇到這處 .. 光仔可能會 在獨自靜處時間 想想 自己真正的 "需要".

愛情不像情慾。因為愛情是需要有清晰目標和雙向溝通、感受。

看來,以下的文場,"蕙" 需要認真處理 與 光仔的溝通。 因為"光" 感覺不到安 ...

光是真誠愛蕙的,他也想和她接近關心保護;只是以往的失敗令他害怕,對相關事物產生恐懼;在關係確立後,相信他是願意和蕙『緊密溝通』的。

應該是真愛的AR!
引用:
原帖由 forevereden 於 2012-6-22 06:49 PM 發表 查看引用來源
光是真誠愛蕙的,他也想和她接近關心保護;只是以往的失敗令他害怕,對相關事物產生恐懼;在關係確立後,相信他是願意和蕙『緊密溝通』的。

第四十九回、交換戒指

平時光在射精後多會與女伴接吻,但這一次他呆了,只是卧在牀上雙眼望著天花板。MISS張回過神來也停止了和蕙親吻。她離開光的身體坐在牀上,低下頭不敢望著光或者是蕙。而蕙就依舊跪在牀上。她凝視著光和MISS張,但也沒有作聲。房內由剛才充滿叫牀聲變得寂靜一片。

打破冷場的當然是蕙。她回過氣後就站起來:"我去拎啲野先。"她拍一拍MISS張的手臂,就走出廳。MISS張追著蕙到廳拉著她。蕙問MISS張:”做乜AR?”
MISS張沒有回應。因為她不知道應該說甚麼。但聰明的蕙其實明白一切:”頭先係咪嚇親妳?對唔住AR太HIGH一時忘形。”

MISS張:唔係咁GE意思。我都唔知點講……
蕙:唔好講呢筆住LAR。唔好唔記得我地來做乜。

MISS張點點頭,就和拿著旅行袋的蕙一起回到房間。MISS張順道打開抽屜拿出一個盒,內有她和光的那雙戒指。同時,蕙跟仍在牀上光說:”光仔你搞掂個套先LAR,唔係佢陣間甩出來張牀污漕晒。”
光拿紙巾做好清理工作,再穿回上衣和內褲,然後坐在牀上用被蓋著自己的下身:"你地想點?"

蕙:好LAR。做男人GE你應該負返啲責任LAR。
光:咩意思?

蕙從MISS張手中拿過戒子盒:"你話過戒指係代表承諾。你願唔願意承諾以後都對阿雪好?"
光:咪住先,可唔可以解釋一下頭先GE事?
蕙:頭先?你咪用語言同埋身體話左畀我地聽你愛我地兩個LOR。你唔好逃避問題AR HA。你肯唔肯承諾以後都對阿雪好?
光:我一向都對MISS張好GA。
蕙:以後都係?
光:係。

蕙打開戒指盒:"咁阿雪係咪都會承諾以後對光仔好AR?"
MISS張:梗係LAR。
蕙:咁你地交換戒指LAR!
蕙拿出一隻戒指,準備交給光。光沒有接收反而說:”做乜事要咁?”
蕙:你講過GA MA。戒指代表承諾。而家你兩個都對對方下左承諾GA LAR。係咪AR阿雪?
MISS張:係AR。我雖然唔可以同你公開咁樣交換戒指,但係我都想同你有個承諾。你願唔願意?
光沒有說話,只是接過蕙手中的戒指然後幫MISS張戴上。接著MISS張也替光戴上另一隻戒指,再主動輕吻光的嘴唇。
蕙放下戒指盒,從旅行袋中拿出兩個較小的盒。MISS張拿過這兩個盒並打開它們,內裡是款式和光與MISS張的戒指差不多的一對戒指。

MISS張:好LAR。光仔你會唔會以後都對阿蕙好?
坐在牀上的光低著頭,不發一言。
蕙:係咪唔會AR?
MISS張見光還是不說話,就說:”阿蕙你出一出去先AR。我同佢傾一陣。”蕙走到廳,關上睡房門,現在房內只剩下光和MISS張兩人。

MISS張:你係咪嬲我地?
光:唔係。
MISS張:咁係乜?
光:唔知,接受唔到。
MISS張:我見你頭先好多次都避開阿蕙。
光:係AR。唔想佢掂我。
MISS張:咁點解你冇避開我?
光:我愛你。
MISS張:你唔愛阿蕙?
光:我……我唔知。
MISS張:你都同佢上左幾次牀,你唔通唔愛佢同同佢上牀?你變得咁隨便GA幾時?
光:唔係……唉……我都唔知。
MISS張:你唔信阿蕙係咪?
光:可能LAR。我唔肯定佢諗緊乜。
MISS張:咁你知唔知我諗緊乜?
光沒有回應。
MISS張:你呢排同佢傾計傾得多定同我傾計傾得多?
光:阿蕙。
MISS張:咁你點解信我唔信佢?
光:唔知……可能識左唔係好耐掛。
MISS張:OK。你唔信阿蕙但係信我係咪?
光:我點會唔信你?
MISS張:咁你起碼信埋我呢次。阿蕙真係認真GA,唔係玩你,更唔係害你。我同佢都只係想你好。佢會比我對你更好!
光:哦……
MISS張:聽我話。應承佢會對佢好,以後都對佢好。
光:一定要?
MISS張:你係唔係開始唔聽我話LAR?
光。唔係唔聽……
MISS張:我啱啱承諾左以後都會對你好。你覺得我會害你咩?
光:唔係……
MISS張:咁要聽話GOR LOR WOR。
光:哦。
MISS張打開房門叫蕙回到房內。

光唔睬阿蕙,阿蕙實好難過。

對AR。下回可能就叫"蕙的眼淚"!
引用:
原帖由 Hellobunny 於 2012-6-22 10:25 PM 發表 查看引用來源
光唔睬阿蕙,阿蕙實好難過。

回覆 507# 的帖子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆