上一頁下一頁
發新話題

Love Game ( Update P.7 #95,p.12 #178,P.24 354#)

收藏  |  訂閱
523  42.8k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-4 05:00 PM 發表 查看引用來源

以前牙~~~ 170磅,年年驗身話我超磅,要我減咪去減囉…條腰細左2吋左右,啲褲加陣鬆鬆地,但未甩字……
我最肥既時候都好肥,都有14X 磅,但已經差不多年前既事了

引用:
原帖由 tina1223 於 4-10-2011 05:15 PM 發表 查看引用來源

你幾高吖…女仔 14x真係好肥喎…咁你點減架?衣加幾重呢?

回覆 492# 的帖子

師兄,我仲無你咁高,得174-175cm,156磅到,我都係做gym加游水
大隻無用啦,唔係咁多女仔鐘意大隻仔啫

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-4 05:06 PM 發表 查看引用來源

我好勇敢的!!

仲有今日買左幾條PARTY DRESSES,好好好好開心呀~~~~
購物係女仔的天性...哈哈...
咁之後你影幅相可唔可以着著PARTY DRESS 影?

引用:
原帖由 RayC12 於 4-10-2011 05:17 PM 發表 查看引用來源
師兄,我仲無你咁高,得174-175cm,156磅到,我都係做gym加游水
大隻無用啦,唔係咁多女仔鐘意大隻仔啫
唔係喎…你頭像好正吖,我男仔都鐘意呃… 女仔點會唔鐘意呢…你睇啲post 女仔個個都鐘意大隻仔,有安全感麻…

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-4 05:15 PM 發表 查看引用來源

14x又重左D

回覆 505# 的帖子

多謝讚賞,我本身鐘意做運動啫
做多啲運動就可以了
我以前晚晚做二百下sit up,分四組,而家掌上壓都一百下,兩三日做一次,再做gym,
游水

引用:
原帖由 RayC12 於 4-10-2011 05:35 PM 發表 查看引用來源
多謝讚賞,我本身鐘意做運動啫
做多啲運動就可以了
我以前晚晚做二百下sit up,分四組,而家掌上壓都一百下,兩三日做一次,再做gym,
游水
初初出黎做野都有做下既…識多左豬朋狗都懶哂…我有你七成都好啦… btw 你同我差不多高之麻…

Keep住真係有難度,我間唔中都會懶吓,唔會俾自己停多過一個星期,之後做慣咗就可以了
加油

引用:
原帖由 RayC12 於 4-10-2011 05:56 PM 發表 查看引用來源
Keep住真係有難度,我間唔中都會懶吓,唔會俾自己停多過一個星期,之後做慣咗就可以了
加油
thank you,,, ching.............

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆