上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 22

收藏  |  訂閱
2.2k  51.8k

引用:
原帖由 沉船之子 於 2010-8-19 03:59 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: ...........點解會有利是收呢...同埋我都好少上去....直頭未上過:smile_o06:
你問下D C兄啦,,,宅男...佢地會話你知...:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 04:04 PM 發表 查看引用來源

你問下D C兄啦,,,宅男...佢地會話你知...:smile_o01:
姐係點...邊個可以話我知...:smile_o03:

引用:
原帖由 沉船之子 於 2010-8-19 04:04 PM 發表 查看引用來源

你自己上去試下咪知囉...坐火車去腩到羅湖...問下人和諧號係邊到答...去到CONTER同條友講話去東莞...跟住上車...到站落車...企係出口大叫3聲"我要叫雞/我要玩桑拿/我要唱任K"...有人帶你去架啦:smile_o01:

引用:
原帖由 沉船之子 於 2010-8-19 04:04 PM 發表 查看引用來源

唉! 你冇經驗+甘细個就入泥吹.:smile_39: 去小童版玩吧:smile_42:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 04:09 PM 發表 查看引用來源

你自己上去試下咪知囉...坐火車去腩到羅湖...問下人和諧號係邊到答...去到CONTER同條友講話去東莞...跟住上車...到站落車...企係出口大叫3聲"我要叫雞/我要玩桑拿/我要唱任K"...有人帶你去架啦:smile_o01:
好遠囉...:smile_o08: 不如你帶我去玩啦:smile_o01:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-8-19 04:11 PM 發表 查看引用來源

唉! 你冇經驗+甘细個就入泥吹.:smile_39: 去小童版玩吧:smile_42:
我真係想上去玩下囉....:smile_o03:

引用:
原帖由 沉船之子 於 2010-8-19 04:16 PM 發表 查看引用來源

好遠囉...:smile_o08: 不如你帶我去玩啦:smile_o01:
帶你老尾...拖個細路上去玩...你ON9...:smile_o07:

引用:
原帖由 沉船之子 於 2010-8-19 04:16 PM 發表 查看引用來源

我真係想上去玩下囉....:smile_o03:
係屋企打飛滋啦:smile_o11:

個個死撚腩哂呀?:smile_o01:

引用:
原帖由 ccfv0954314 於 2010-8-19 04:46 PM 發表 查看引用來源
個個死撚腩哂呀?:smile_o01:
約緊腳聽晚唱k.....又要做D门面野比老細嘛....揾食呀大佬:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆