上一頁下一頁
發新話題

可爱萍萍團 9/1星期六沙湾仁k.接受報名

收藏  |  訂閱
958  26.0k

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-12-20 10:04 PM 發表 查看引用來源

唔好係度講、費事比人話灌水...
要講野、入Q群啦....
D台已亡......:smile_13:
我而家轉咗去玩電腦區,將有用d程式介紹俾人好過啦:smile_13:
今期重點推介[一鍵還原].......:smile_30: :smile_30: :smile_43:

係真唔係呀, 兩位師兄, 我岩岩黎左一日就冇野玩:smile_o06:

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-12-20 06:16 PM 發表 查看引用來源
話知你痛Q死... 叫你去Q群又唔Q聽:smile_15:  
Q群有咩好野, 點去架:smile_o10:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-12-20 10:11 PM 發表 查看引用來源

我而家轉咗去玩電腦區,將有用d程式介紹俾人好過啦:smile_13:
今期重點推介[一鍵還原].......:smile_30: :smile_30: :smile_43:

再玩落去樓主既post...
就會一鍵還原.... :smile_40:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-12-20 21:04 發表 查看引用來源

佢會每朝4點打電話比你
同你講早晨.....

咁答野算唔算灌水呢.....真係好驚  
尊貴版主有分数

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-12-20 22:11 發表 查看引用來源

唔係卦

引用:
原帖由 高佬357 於 2009-12-20 10:30 PM 發表 查看引用來源
尊貴版主有分数   
我都有分数呀, 而家廿幾分啦:smile_o12:

引用:
原帖由 dodiddone 於 2009-12-20 22:29 發表 查看引用來源

再玩落去樓主既post...
就會一鍵還原.... :smile_40:
係呀...驚驚..:smile_19: :smile_19:

引用:
原帖由 roland-moon 於 2009-12-20 10:11 PM 發表 查看引用來源

好易按錯鍵:smile_o06:

引用:
原帖由 矛姑姑 於 2009-12-20 22:34 發表 查看引用來源

我都有分数呀, 而家廿幾分啦:smile_o12:
晒Q气...留返暖肚

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆