上一頁下一頁
發新話題

小紅徵only hi & bye 吹水,吃喝玩樂既朋友 (P.14)

收藏  |  訂閱
1.5k  30.2k

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-19 11:07 AM 發表 查看引用來源

因為去bar 齋劈, 我驚鬼哥頂唔順, 一個round就死:smile_42:
所以都係 k 好d:smile_30:
妳地飲 lor..........我飲奶:smile_o01:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-19 11:14 發表 查看引用來源

言下之意食唔少屎咁話喎
:smile_o01: 呢d叫吸收經驗唧哈

引用:
原帖由 tommysc 於 2009-8-19 11:12 AM 發表 查看引用來源
:smile_o13:

唱K飲好貴.....:smile_o14:
唔會好貴啩.....出黎開心冇所謂啦:smile_30:

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-19 11:15 發表 查看引用來源

咩啫, 你見你唔彩我, 咁咪d小動作比等你留意下人家ma:smile_13:
:smile_o02: 你同我少黎呢套啦

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-19 11:16 AM 發表 查看引用來源

:smile_o01: 呢d叫吸收經驗唧哈
咁你吸啜唔少啦

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-19 11:15 AM 發表 查看引用來源

妳地飲 lor..........我飲奶:smile_o01:
飲奶都話叫你去農場咯:smile_45: :smile_34:

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-8-19 11:11 AM 發表 查看引用來源

誤會左你既意思添:smile_35:
你鍾意彈電子琴呀?
係呀..............有機會彈比妳唱:smile_o10:

引用:
原帖由 yikfan 於 2009-8-19 11:16 AM 發表 查看引用來源

:smile_o02: 你同我少黎呢套啦
咩啫, 做咩咁惡喎:smile_o03:

引用:
原帖由 鬼王之王 於 2009-8-19 11:15 AM 發表 查看引用來源

飲奶好呀....有年..我同班FD真係玩飲奶...嘿嘿..

引用:
原帖由 紅啤梨 於 2009-8-19 11:17 AM 發表 查看引用來源

飲奶都話叫你去農場咯:smile_45: :smile_34:
我上次同YY哥佢地玩, 我都係飲奶架咋

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆