上一頁下一頁
發新話題

曖昧2

收藏  |  訂閱
1.5k  46.1k

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-7-31 12:02 PM 發表 查看引用來源
我都要去街啦!希望今晚仲見到大家啦!:smile_o07: :smile_o07:
:smile_o01: 咁我去hea下先

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-7-31 11:57 AM 發表 查看引用來源

咁好!咪有排玩囉!:smile_o01:
我遲d都放大假, 放半個月:smile_o01:

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-7-31 12:02 PM 發表 查看引用來源
我都要去街啦!希望今晚仲見到大家啦!:smile_o07: :smile_o07:
BYE angel :smile_o13:

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-7-30 10:15 PM 發表 查看引用來源
上次講到剩係同佢口爆左,今次就係補飛啦!:smile_o05:

尋日我放假同我呢好曖昧既朋友去左沙灘玩,

去到我就換左套藍色bikini,跟住我地就搵個位坐低啦!

佢開始就幫我搽太陽油,我又幫佢搽返,搽完之後佢就

錫 ...
第1~~~~~~~佢姐係有幾大碌姐.....想知呀...

第2~~~~~~~出左一次...咁佢第2次咪好耐先....

第3~~~~~~~次次d 野都係妳做晒咁.....妳好愛佢咩...

引用:
原帖由 sexyangle 於 2009-7-30 10:15 PM 發表 查看引用來源
雖然今次對我黎講仲有D遺憾,不過都無謂計較啦!大家開心就得!
呢一點我最讚同。扑野呢家野,最重要就係雙方都開心。

回覆 1# 的帖子

肯幫人出完一次又一次,夠努存同有恆心,抵讚!

引用:
原帖由 man_mns 於 2009-7-31 11:43 AM 發表 查看引用來源

人夾人既姐, 我都鍾講野夠直!夠爽! 講野仲咩要咁兜大個圈姐.

有d人鍾意講野講到懶係好玄好高咁, 以為自己好風趣幽默. 有d人就鍾意踩住其他人係其她女面前榮.......真係..:smile_o16:....多舊魚

我都想做果隻 ...
無辦法,d人無料到,唯有踩住人先覺得自己醒,你可憐下佢啦

引用:
原帖由 菲立斯 於 2009-7-31 04:40 PM 發表 查看引用來源

無辦法,d人無料到,唯有踩住人先覺得自己醒,你可憐下佢啦
好....講得好

:smile_o15: :smile_o15:

引用:
原帖由 ryu106 於 2009-7-31 05:42 PM 發表 查看引用來源
:smile_o15: :smile_o15:
:smile_o15: ........我呀....................:smile_o05:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆