上一頁下一頁
發新話題

【天空之城】誠徵天水圍街坊男女都得(第21回)

收藏  |  訂閱
1.5k  25.7k

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-7-28 06:06 PM 發表 查看引用來源
睇到啦:smile_o01: :smile_o01:

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-28 06:09 PM 發表 查看引用來源
睇到啦:smile_o01: :smile_o01:
哈哈~我整左好多次:smile_27:

引用:
原帖由 19_19_19 於 2009-7-28 06:08 PM 發表

hi...老虎:smile_38:
kraft.... 你好.... 你準備好未???

今日好忙.... 朝早見2個客.... 下午見1個客... 之後返到黎要開會.....

我又要走啦.... 同客食飯..... bye bye..... 聽日下午先見啦......

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-28 06:11 PM 發表 查看引用來源

kraft.... 你好.... 你準備好未???

今日好忙.... 朝早見2個客.... 下午見1個客... 之後返到黎要開會.....
中上到嚟:smile_41:

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-28 06:13 PM 發表 查看引用來源
我又要走啦.... 同客食飯..... bye bye..... 聽日下午先見啦......
真係好忙喎~:smile_40:

引用:
原帖由 sandycst 於 2009-7-28 06:11 PM 發表 查看引用來源
哈哈~我整左好多次:smile_27:
咁你想點呀,我又無得食:smile_o01:

引用:
原帖由 cyswhk 於 2009-7-28 06:13 PM 發表 查看引用來源
你餐飯都食幾耐喎:smile_o10: :smile_o01:

引用:
好啦...byebye

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-7-28 06:15 PM 發表 查看引用來源
咁你想點呀,我又無得食:smile_o01:
我話相呀:smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆