上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第二版]

收藏  |  訂閱
1.5k  35.1k

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-20 06:36 PM 發表 查看引用來源

好難鋪鋪清, 但係盡量唔可以 keep 太多次, 因為佢地當坐正后, 你連玩既機會都冇, 好慘架 !
真係唔好keep呀~有同感

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-20 18:36 發表 查看引用來源

好難鋪鋪清, 但係盡量唔可以 keep 太多次, 因為佢地當坐正后, 你連玩既機會都冇, 好慘架 !
對...正確...開講話"女女穿套過,老虎心中留".:smile_35:

引用:
原帖由 ic141 於 2009-7-20 06:38 PM 發表 查看引用來源

lwc ching,星期四先係正日。不過都講聲生日快樂先。:smile_15:

果晚你咁忙,都冇機會同你飲番杯添。下次啦!:smile_40:
哈哈, 好呀, o個日因為有新朋友過左來, 所以要睇住佢地, 而且o個日自己係主角, 我留o係間房先搞到氣氛, hehe !
我見你地間房 D 女女都好靚, 差 D 唔捨得走 tim !

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-20 06:40 PM 發表 查看引用來源

對...正確...開講話"女女穿套過,老虎心中留".:smile_35:
你甘多金句:smile_40:
你今晚吾來嗎

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-7-20 06:40 PM 發表 查看引用來源

好勁!响你身上要加番對乃!

"女乃女乃穿套過,老虎心中留"。

引用:

佢地覺得坐正左, 你都唔會玩得開心, 成日好似俾人 monitor 住咁 !

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-20 06:44 PM 發表 查看引用來源

哈哈, 好呀, o個日因為有新朋友過左來, 所以要睇住佢地, 而且o個日自己係主角, 我留o係間房先搞到氣氛, hehe !
我見你地間房 D 女女都好靚, 差 D 唔捨得走 tim !
下次再玩啦:smile_40:

引用:

tcl兄一係不鳴,鳴則驚人~
今晚去唔去打邊爐呀?

引用:
原帖由 lcw723 於 2009-7-20 06:44 PM 發表 查看引用來源

都是 gogoarcher 同佢班 fd 的眼光好!

引用:
原帖由 CP伏特加 於 2009-7-20 06:46 PM 發表 查看引用來源

下次再玩啦:smile_40:
哈哈, 一定啦, 大把機會, 有錢佬直頭係我第二個家, 我點捨得好耐都唔見下 D 囡囡 wor !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆