上一頁下一頁
發新話題

徵25-35歲傾得朋友(男女都可)

收藏  |  訂閱
970  19.5k

引用:
原帖由 hang001 於 2009-7-13 05:21 PM 發表 查看引用來源

yup ....... 開頭係0甘ga ... 係要慢慢黎先可以越跑越遠ga....^^
(唉......我地就實遇唔到la ......:smile_o03: )
係呀, 現在已經成為左習慣

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 05:23 PM 發表

咁得意, 你一路跑一路叫呀?
唱歌啊. o係屋企唔可以唱d太激動既歌, 阿媽話我嘈, 出街唱lor

引用:
原帖由 謝遜 於 2009-7-13 05:25 PM 發表 查看引用來源

唱歌啊. o係屋企唔可以唱d太激動既歌, 阿媽話我嘈, 出街唱lor
ic...我一般跑步都唱唔到歌啦...

引用:
原帖由 Fabienne 於 2009-7-12 06:51 PM 發表 查看引用來源
想識可以傾下計既朋友... 同bf分左手, 好down好悶.
男女都得. 但最好年齡唔好差太遠, 怕有代溝 ....
你好嗎,我今年25歲......同你一樣分左手......好down.......
很想找個人傾下計.........
如果唔mind既可以同我做個朋友嗎

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 05:24 PM 發表 查看引用來源

係呀, 現在已經成為左習慣
yup 勁wor:smile_o12:
0甘你通常跑幾kg la ?

引用:
原帖由 hang001 於 2009-7-13 05:30 PM 發表

跑10公斤

O.......sorry is km la :smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 hang001 於 2009-7-13 05:30 PM 發表 查看引用來源

應該是km是吧
如果運動場就跑45分鐘到啦, 唔知幾多km,大約十幾個圈咁上下

引用:
原帖由 hang001 於 2009-7-13 05:38 PM 發表 查看引用來源
O.......sorry is km la :smile_o03: :smile_o03: :smile_o03:
唔緊要~

引用:
原帖由 cherryxmas0_0 於 2009-7-13 05:39 PM 發表

應該是km是吧
如果運動場就跑45分鐘到啦, 唔知幾多km,大約十幾個圈咁上下
wow.. 好勁ar, 我30分鐘差不多係極限

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆