上一頁下一頁
發新話題

我與19yrs女網友的醉人經歷 (UPDATED P.34,P36完)

收藏  |  訂閱
1.5k  117.1k

引用:
原帖由 wai0708 於 2009-6-20 01:32 AM 發表 查看引用來源
鬼哥,发我見到你在線喎,咁快又搞完佢回家了:smile_41: :smile_41:
剛回家........你見鬼

引用:
原帖由 KaiFa 於 2009-6-20 01:47 AM 發表 查看引用來源
支持, 很好看呀!
多謝支持........

引用:
原帖由 armstrongsolov 於 2009-6-19 11:50 PM 發表 查看引用來源
good report, Ching, just cuorious , how old r u? :smile_52:
many thank's for your support, i'm 40 la, too old ar:smile_46:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-6-19 10:03 PM 發表 查看引用來源

鬼哥, 今晚你就HAPPY啦
又一個醉人+浪漫經歷啦
我都等你....報告啊
君妹...........剛回家, 報告預備中:smile_47:

引用:
原帖由 derek2009 於 2009-6-19 09:53 PM 發表 查看引用來源
thanks for sharing.... good story
多謝支持

引用:
原帖由 sydneystephen 於 2009-6-19 09:39 PM 發表 查看引用來源
oh still not have part II come out
already waited long long time
第一集早已完成.........一陣出第ニ集, 多謝支持

引用:
原帖由 利馬豆 於 2009-6-19 09:41 PM 發表 查看引用來源
幾開心喎...有咁多艷偶~~
吾多呀........得一個咋.......多謝支持

好多謝各位兄弟姊妹支持呢個 post, 我同呢個故事的女主角“Y” 小姐傾過, 佢叫我轉達佢意見, 佢話佢明白有人會吾接受忘年的男女感情, 但即使閣下吾接受, 亦吾代表您有權去阻止其他人接受, 呢個係自由社會, 大家各取所需並無吾妥………多謝關心!

話說昨晚我約左“Y” 小姐 7:00pm 响我公司附近等, 因佢下午要去觀塘個朋友度,所以佢直接黎 join …..
其實由 4:00pm 開始, 我就一直好緊張今晚的約會自從上次的衣著問題之後, 今次我好醒帶多套便服啦…..
大約 6:50pm 接到“Y” 小姐電話, 佢已到左約定地點放是我立即換番 T恤牛仔褲, 飛身走過去會合“Y” 小姐.

佢今日仍然係咁青春迫人, 著住一件露膊背芯短牛仔裙再加對波鞋………
我同佢打過招呼後, 佢就笑得好甜咁問我 : 有無掛住我先….
我伸手扭一扭佢白滑面珠: 當然有啦……掛死我呀!!
佢聽到後笑得好甜好靚 : 算你啦, 然後伸手挽住我的臂彎一齊行…..
我同佢一邊行去攞車, 一邊雞啄唔斷咁傾偈,
佢話睇左呢個 post, 估吾到我咁吾怕醜, 上網講晒我地d野出黎…..
我就話好野怕乜話比人知, 等多d人分享下嘛……
佢就話估吾到咁多人回 post, 尤其估吾到有d網友咁關心佢

(wai0708你講d野佢睇到晒, 佢叫我多謝你)
我地攞左車之後, 今次我地去左石崗間X” 餐廳食飯….
可能今次我著返T恤牛仔褲, 所以再feel吾到其他人d眼光有乜吾妥……
我地又係一路食飯一路傾閒偈, 間我好認真咁問佢
究竟佢同我一齊有乜感覺? 同個做得佢 daddy的男人出街甚至去攪野,
佢有無乜野 hard feeling??? 佢話佢今日都知個 post有人講我地,
但佢一d都吾 mind人地點諗點睇佢覺得我尊重佢, 肯顧佢感受,
同我一齊果陣開心就夠啦….
我聽到之後忍吾住錫左佢一啖,
然後大家一齊繼續食飯, 佢又話佢會搵份工, 吾再全部靠晒佢隻佬....

"Y” 小姐真條好為食架當佢見到好食的會笑得好甜好燦爛架
我地食完野之後, 就去左葵涌廣場行街街, 貪果度多後生仔女野睇
話時話我都好耐未拖過女仔行街, 何況係“Y” 小姐咁正的女仔

我地一路行一路睇野, 我發覺身邊的 "Y" 小姐的確幾突出架,
好多男仔行過都會望下佢, 可能係佢件低胸背芯太誘人啦...
我本來想買d野氹下佢, 不過佢都一一拒絕……就算係扭蛋佢都堅持要自己比錢,
佢話佢好enjoy同我一齊果種感覺, 吾想我地好似交易咁, 上完床就要我買野比佢…..
我聽到之後都吾理左右隔離有無人睇住, 就攬住佢錫左佢咀仔一啖

我地再行多陣之後, 全程都係拖住手咁行架,
佢話佢好耐無去過沙灘, 咁我地就去左黃金海岸……

“Y” 小姐果然係細路女, 响沙灘好浪漫咁行左陣之後,

佢竟然叫我陪佢落水玩, 浸下腳哈哈…….
見佢咁開心, 我唯有捨命陪小公主玩….
我地除晒鞋襪就行落水, 拖住手仔一邊行一邊聊天, 覺又好似返回初戀一樣,
記得我當年同女朋友仔都有咁玩, 但當年要搭好耐車先可以去沙灘玩呀..
聽住“Y” 小姐咁開心的笑聲, 我個人都比佢攪到開朗晒….
玩完一輪我地就赤住腳行番上去攞車, 佢一路行一路鬼殺咁嘈話吉腳,

我諗住抱佢返去攞車, 佢又話好多人睇住吾好意思......
咁我唯有扶住佢返架車度囉, 我開左車門就叫“Y” 小姐坐低先,
我就去車尾箱攞支蒸餾水諗住幫佢冲走腳上面d, 佢正想伸手接支水時,
我叫佢吾好郁, 話我幫佢得啦…..咁我咪踎响度捉住佢對靚腳,
慢慢咁幫佢冲乾淨腳上面 d 沙囉, 冲完水我就用紙巾輕輕咁幫佢印乾對腳 d ,
佢全程只係眼定定咁望住我, 仲笑得鬼死咁甜係咁話我係傻佬…….
本來諗住幫佢著埋鞋襪, 因我一捉住佢隻又白又滑的腳就吾係好想放…..
但佢係都要自己著, 話吾慣比人咁服侍…吾係細佬女.......哈哈
到我自己穿好鞋坐番上車時, 佢又好似上次咁上半身伸左過黎錫我一啖,
仲攬到我實一實……我問佢 : 做乜咁肉緊呀…..
佢就話 : 佢從來無條仔咁細心對佢囉, 點解依家果件吾係我呢

我明白當女人愛一個人果陣, 好多時都係無得解釋亦好難去理解,
佢話就算依家果件對佢吾好, 佢真係好吾甘心就咁就走.......
我就攬實佢錫左佢額頭一啖, 同佢講吾緊要啦以後我錫佢多d補數囉…..
佢聽到立即仰起頭, 一雙水汪汪眼睛定定咁望住我

話 : 你係先好講,咪呃我呀! 雖然我吾知我地可以 keep 幾耐, 但未分手前你都要咁錫我架....
我忍吾住就同佢 kiss 起黎…….我地錫左好耐好耐……

佢仲好鬼馬咁捽我已有d反應的小弟弟……但可惜車廂地方吾夠大,
我享受得佢隻手帶比我的快感時又吾可以幫佢用我隻手做全身掃描…..
大約 11:30pm, 我問佢今晚駛吾駛咁早返屋企….
佢話吾駛咁早返去, 但就要我陪佢多一陣………
我問係咪去邊都得先? 佢笑住點頭無出聲……..
咁我地又開車去左九龍塘上次果間酒店開房,
而我今次臨落車時特登攞埋個震蛋…..(上次吾記得攞…..)

(P.36 再續)

我17歲都覺得無問題,難得有個父親咁年齡的男人錫我..重對我好好..令我感受到父愛...還有大把時間以我放任和去玩..
有乜好諗啫!!玩得一日便一日囉!!!

話知明日發生甚麼事懶理...我有的是青春:smile_o05: :smile_o05:

我講完廢話......我都明白樓主的感受..對住年青的伴侶..的確令自己有年青心態..重好愉快添!!咁慢慢留住這一刻的快樂吧!
我不再打搞樓主..再一次說對不起..得罪晒..

引用:
原帖由 月影 於 2009-6-20 06:48 AM 發表 查看引用來源
我17歲都覺得無問題,難得有個父親咁年齡的男人錫我..重對我好好..令我感受到父愛...還有大把時間以我放任和去玩..
有乜好諗啫!!玩得一日便一日囉!!!

話知明日發生甚麼事懶理...我有的是青春:smile_o05: :smile_o ...
多謝月影的意見, 正如我之前所講,
每個人對每件事都有權去發表自己的意見,
雖然妳我在此事的意見吾同,
但亦不需道歉咁嚴重.....
上網吹水都係求開心啫....
anyway.......多謝妳

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆