上一頁下一頁
發新話題

DJ - 對人欢笑背人淚,还要给人说是鸡

收藏  |  訂閱
605  28.9k

引用:
原帖由 szesze1025 於 2009-6-25 04:57 PM 發表 查看引用來源

請不要對號入坐
肌膚受損,有辱父母.......頭臚俾人話,有XXX

咪腩嘈啦!

路過抖抖先:smile_o11:

哈哈 不過dj真係好慘......有人又當你免費雞 有d又當你服務員

引用:
原帖由 .RYU. 於 2009-6-17 20:34 發表 查看引用來源

每個月要交管理費 , 隔一兩個月就要自費換新制服 , 冇房睇冇人工但係又要係間場坐到十二至可以收工 , 唔返工就要補錢俾公司 , 呢 D 野你又知唔知呢 ? :smile_o10: :smile_o10:
佢知唔知唔係問題, 問題在於事不關已, 憎人富貴厭人貧:smile_38:

引用:
原帖由 sawkeung 於 2009-6-18 00:42 發表 查看引用來源
原本我覺得 DJ 真是一份辛苦的工作,值得尊敬的!但最近被一個 DJ 玩弄了!才發覺有些DJ 根本是自已犯賤!!:smile_42:
你情我願, 各自搵食, 行行都係咩野人都有架哪

引用:
原帖由 十五妹 於 2009-6-18 14:24 發表 查看引用來源

什么?????
14 日免費包食住, 仲有大把人陪. :smile_40:

引用:
原帖由 情情情 於 2009-6-18 16:50 發表 查看引用來源
唔好當大陸夜場女子都係雞先得架
D人 張心比心, 對號入坐, 理佢都傻:smile_45:

引用:
原帖由 人渣Cotton 於 2009-6-25 08:45 PM 發表 查看引用來源

你情我願, 各自搵食, 行行都係咩野人都有架哪
說得對:smile_o12:
大學生都係咁
冇誠信,玩人,欺騙人,
第日出來做事都唔知會點。

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2009-6-25 04:37 PM 發表

1b. 挑釁性 / 針對性 / 人身攻擊 , 使會員感覺被貶低, 縱使沒有使用粗暴言詞 , 由於有太多可能例子, 不能盡錄.( 唔0789睬你 )
弓喜

亞費少爺

升咗 Sil :smile_o12:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆