上一頁下一頁
發新話題

徵紅魔迷FANS入黎吹水講波經乜都講一餐 (PART 115)

收藏  |  訂閱
1.5k  29.1k

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-26 09:37 AM 發表 查看引用來源

早呀! Q師姐

所以禾依家米係度.....:smile_o08: :smile_o08:
o係度等死呀

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-26 10:15 AM 發表 查看引用來源

點會ah...u're welcome la
我黎呢度自言自語多架

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 10:19 AM 發表 查看引用來源

o係度等死呀
一早乜死死聲咁難聽呀...
:smile_38: 呆左咋....傻Q師姐

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-26 10:19 發表 查看引用來源

禾都覺...咁先至有信心射入~~~:smile_o12:
其實個人牆同龍門企位都有問題...

人牆排多一個...龍門向左移多一步...應該唔使輸

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 10:20 發表 查看引用來源

我黎呢度自言自語多架
矛問題.....

頂多版主扣你分之嗎 :smile_30:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-26 10:24 AM 發表 查看引用來源

一早乜死死聲咁難聽呀...
:smile_38: 呆左咋....傻Q師姐
嘩....你個豬師弟吖, 唔頂唔得呀話, 又多個名既
你唔記得左o個晚我地合作得好愉快架咩?
無謂傷感情嘛....我既好豬師弟

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-26 10:26 AM 發表 查看引用來源

矛問題.....

頂多版主扣你分之嗎 :smile_30:
又黎一個意頭分??

好...我就試試下一個意頭分係唔係o係你呢個post 度比人扣

引用:
原帖由 Q太郎~~ 於 2009-6-26 10:33 發表 查看引用來源

又黎一個意頭分??

好...我就試試下一個意頭分係唔係o係你呢個post 度比人扣
好ah...試下lor :smile_38: :smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 vincent7woo 於 2009-6-26 10:26 AM 發表 查看引用來源

其實個人牆同龍門企位都有問題...

人牆排多一個...龍門向左移多一步...應該唔使輸
冇錯.....:smile_o12:

但最主要勝負是取決於臨場發揮:smile_o13:

引用:
原帖由 小豬_Wing 於 2009-6-26 10:40 發表 查看引用來源

冇錯.....:smile_o12:

但最主要勝負是取決於臨場發揮:smile_o13:
不過巴西真系lose....

季軍戰應該好睇好多..... 西班牙 vs 巴西....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆