上一頁下一頁
發新話題

徵ღ雙子座一齊傾計ღ其他星座都歡迎架【220】

收藏  |  訂閱
1.5k  29.3k

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-11 01:38 PM 發表 查看引用來源

估到你咁講:smile_30:
好多女仔都係見到得既都唔捨得:smile_44:
係狗狗仲"正":smile_40:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-11 13:03 發表 查看引用來源
好有型呀:smile_40:.....但個樣仔甘慘慘嘅:smile_40:
可能主人未返過~或者肚餓:smile_44:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-11 01:39 PM 發表 查看引用來源
話....幫手睇舖喎:smile_45: 影都唔見:smile_45:
琴晚搞掂左啦~~~
佢果度呀 原本寫0 ga 之後刪左變 1  擺明屈我:smile_o02:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-11 01:39 PM 發表 查看引用來源

彩虹谷既晴公主
彩虹谷既晴公主:smile_27:

引用:
原帖由 戀之味道 於 2009-6-11 01:40 PM 發表 查看引用來源
我試緊機中:smile_o06:
係呀

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-11 13:40 發表 查看引用來源
係狗狗仲"正":smile_40:
靚女面包就有
狗狗暫時未有~找到再POST比你睇

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-11 01:41 PM 發表 查看引用來源

可能主人未返過~或者肚餓:smile_44:
嗯.....

引用:
原帖由 榴槤湯圓 於 2009-6-11 01:43 PM 發表 查看引用來源
琴晚搞掂左啦~~~
佢果度呀 原本寫0 ga 之後刪左變 1  擺明屈我:smile_o02:
甘衰嘅:smile_22:

引用:
原帖由 六月二日 於 2009-6-11 01:44 PM 發表 查看引用來源

http://c2.api.ning.com/files/hKZlcs*NqvnbYzFN*YI7s-PbhazhizkGbQ48nTaWuMaLArU8rXwrEnMnnSQensG3JZM*Lcs3eVItb1i-3o253SEOXudBjoDY/breadart1.jpg靚女面包就有
狗狗暫時未有~找到再POST比你睇
靚女面包...唔啱我:smile_30: 有冇靚仔面包 :smile_30:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-6-11 13:05 發表 查看引用來源
個BB好無奈:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:
其實有時D外國人都有好多特別野~
文化唔同,個BB大個可能以為自己係西瓜人:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆