上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~

收藏  |  訂閱
1.5k  32.1k

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-29 02:57 AM 發表 查看引用來源
爸爸你真係要努力d 啦!大家都好關心,我幾時先有阿媽呀!:smile_o10: :smile_o10:
等下啦......緣份既野話唔埋架...佢要來....擋都擋唔住......佢要走捉都捉唔番

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-29 02:58 AM 發表 查看引用來源

咁你幾大呀!...........我驚我係最大呀!................爸爸........我真係驚呀!...........
你地會唔會覺得我老呀!:smile_o03::smile_o03:
我唔會覺架~~你睇得明我講D野MA~係咪~~哈哈~
:smile_30:

引用:
原帖由 miss_water 於 2009-5-29 02:58 AM 發表 查看引用來源

咁你幾大呀!...........我驚我係最大呀!................爸爸........我真係驚呀!...........
你地會唔會覺得我老呀!:smile_o03::smile_o03:
我都驚你大過我呀

引用:
原帖由 jeffery2003 於 29/5/2009 02:57 發表 查看引用來源

我怕自己年紀比較大:smile_24: :smile_24:
年紀大同細都無問題..我地唔會因為年紀而唔傾計架~

引用:

我29歲~~~原來我都唔算大

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-5-29 02:58 AM 發表
我唔知~~
yo~~~~升級了:smile_34: :smile_38:
可以去訓....

引用:
原帖由 yy5594 於 2009-5-29 03:00 AM 發表 查看引用來源
我都驚你大過我呀
爸爸..........:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 jeffery2003 於 2009-5-29 02:57 AM 發表 查看引用來源

我怕自己年紀比較大:smile_24: :smile_24:
唔怕....尼度唔理大定細...最緊要喂喂喂.......

引用:
原帖由 stout 於 2009-5-29 02:59 AM 發表 查看引用來源

唔會架~~你過50未呀?呢度有個媽媽~50架喇~仲有6個仔TIM~~:smile_o12:
50有6個仔:smile_35: :smile_35: 唔係掛!!

引用:
原帖由 yy5594 於 29/5/2009 02:57 發表 查看引用來源
老闆......你要係第一頁度寫明我係保安員呀......
頭先好多人問我係唔係真係做保安..........
我一陣改..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆