上一頁下一頁
發新話題

m前最後一擊!初貼相-p.1 係我patpat狗仔式插緊時影!!

收藏  |  訂閱
798  82.9k

引用:
原帖由 車路士29 於 2009-5-18 06:55 PM 發表 查看引用來源
淨睇個pat pat巳經肯定好好推,豬公真幸福,不過呢幾日要食齋,唔知豬姐會唔會幫下手,記得post:smile_13:
哈哈~多謝先,你讚到我面都紅晒,
呢幾日我地2個做野都好忙碌,尤其係佢.所以會靜心等幾日,
m走後要佢兩q內射.....嘿嘿.........:smile_47:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-18 15:10 發表 查看引用來源

我唔係索啦..........邊夠你地索姐........
你唔索, 又點引到你個豬公成日對你流口水呢 :smile_47:

引用:
原帖由 Microphone83 於 2009-5-18 15:21 發表 查看引用來源

我想下者,你知啦男人係想做一D同自己果個做唔到既野既
點解唔諗搵一個返黎可以同自己咁做呢:smile_19:

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-18 07:00 PM 發表 查看引用來源

哈哈~多謝先,你讚到我面都紅晒,
呢幾日我地2個做野都好忙碌,尤其係佢.所以會靜心等幾日,
m走後要佢兩q內射.....嘿嘿.........:smile_47:
你好壞,衰豬:smile_34:

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-5-18 07:12 PM 發表 查看引用來源

你唔索, 又點引到你個豬公成日對你流口水呢 :smile_47:
唔.....我除左身材相信仲有其他可愛0既地方0既~

引用:
原帖由 wrxgc8 於 2009-5-18 07:13 PM 發表 查看引用來源

點解唔諗搵一個返黎可以同自己咁做呢:smile_19:
男人總係貪心~

引用:
原帖由 車路士29 於 2009-5-18 07:18 PM 發表 查看引用來源
你好壞,衰豬:smile_34:
咪笑人啦~等我幾日後report好過啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-18 07:23 PM 發表 查看引用來源

咪笑人啦~等我幾日後report好過啦~
好心急、好心急,我好想要唔好怪我,我情不自禁

引用:
原帖由 車路士29 於 2009-5-18 07:32 PM 發表 查看引用來源
好心急、好心急,我好想要唔好怪我,我情不自禁
okok,明白,咁睇下我post降下火啦~

引用:
原帖由 bcm 於 2009-5-18 18:45 發表 查看引用來源

好多.....3角型黑森林........
果然 "戰鬥格" :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆