上一頁下一頁
發新話題

山區徵友第100+49回

收藏  |  訂閱
1.5k  29.8k

morning ..... 山:smile_38:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-18 08:01 AM 發表 查看引用來源

仲有牛肉....:smile_47:  

不過我唔識食好唔好....望落都oko甘啦 :smile_35:
:smile_46: 到100頁先開post:smile_46:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-18 07:59 AM 發表 查看引用來源
大佬............:')

琴晚發夢...我辭左而家份工....番去做而家個間廣告公司...夜晚做到朝早五點....跟住又要番九點 ... 好辛苦 :') :')
發夢都開工咁勤力:smile_14:

引用:
原帖由 珊珊...... 於 2009-5-18 07:59 AM 發表 查看引用來源
大佬............:')

琴晚發夢...我辭左而家份工....番去做而家個間廣告公司...夜晚做到朝早五點....跟住又要番九點 ... 好辛苦 :') :')
問題係,我唔識解夢架喎:smile_14: :smile_30:

南豬仔 :smile_30: :smile_38:

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-5-18 09:12 PM 發表 查看引用來源
南豬仔 :smile_30: :smile_38:
食飯未呀,寶?:smile_38:

引用:
原帖由 陳近南 於 2009-5-18 09:17 PM 發表 查看引用來源

食飯未呀,寶?:smile_38:
飽飽啦~ 等訓覺 :smile_38:

你呢~~~ 呢個月又點呀

thanks for sharing

引用:
原帖由 janet50480 於 2009-5-18 09:31 PM 發表 查看引用來源

飽飽啦~ 等訓覺 :smile_38:

你呢~~~ 呢個月又點呀
冇咩點.......係應該就快會死啫,有心有心:smile_27: :smile_30:

hello

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆