上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)17

收藏  |  訂閱
756  17.5k

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-7 12:02 AM 發表 查看引用來源

我.........澄 清 下 姐..........
成條街掃清哂!?

各路英雄,我又要死去訓啦:smile_43: 88孖六

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-7 12:15 AM 發表 查看引用來源

果 個 你 密 碼?? 唔 怪 得 啦.........打 極 唔 通.........:smile_30: :smile_03: :smile_29:
咁上次同我講野果個唔通係女鬼:smile_19: :smile_29:

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-7 12:14 AM 發表 查看引用來源
算吧啦,我明既,你個msn名單都應該水蛇春咁長
當中應該都有好多好似我呢d咁既茂利攪攪震:smile_30:
咁 你 自 己 認 就 好 了......唔 好 拉 埋 其 他 人....... 我 識 唸 經 架.........:smile_03: :smile_29:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-5-7 12:15 AM 發表 查看引用來源

冇你咁受歡迎。
我 好 易 TUM 架.......

引用:
原帖由 kaitou 於 2009-5-7 12:16 AM 發表 查看引用來源

成條街掃清哂!?
用 碌 既..........快 D???

引用:
原帖由 kaya 於 2009-5-7 12:16 AM 發表 查看引用來源
各路英雄,我又要死去訓啦:smile_43: 88孖六
9 9 啦........再 請 教 啦......... :smile_15:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-5-7 12:24 AM 發表 查看引用來源

用 碌 既..........快 D???
咁要睇下個圓周有幾大 :smile_30:

引用:
原帖由 billy/ccl 於 2009-5-7 12:18 AM 發表 查看引用來源

咁上次同我講野果個唔通係女鬼:smile_19: :smile_29:
嘩........唔怪得你E排魂魄唔齊啦 .........:smile_03: :smile_29: :smile_43:

引用:
原帖由 kaitou 於 2009-5-7 12:27 AM 發表 查看引用來源

咁要睇下個圓周有幾大 :smile_30:
下 次.......我 地 坐 低 .......比 較 下........大 者 勝.........要 碌 街........:smile_30: :smile_43:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆