上一頁下一頁
發新話題

4月全接觸,日日都有團(夠3人就成團)有錢佬迷情OL光豬團,450全包,250齊K(第四版)

收藏  |  訂閱
742  9.4k

又一野推番上去先:smile_30:

組長當然要幫手推返野啦:smile_30: :smile_30:

返到屋企上黎say 個 hi 先 :smile_15:

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-9 06:59 PM 發表 查看引用來源
咁想長渣無問題啦…自已開心就得…:smile_34: :smile_34:
記住咩環境都好…要用錢去維系既關系一定真極有限…條女係lum你既,
你窮都會lum你,我從來都唔會作大只會作細,
最好要佢返工,做DJ又 ...
兄弟, 多謝你意見

唔駛我講, 佢都已經同我講晒佢有咩打算, 我都會喺佢背後支持佢

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 08:30 PM 發表 查看引用來源

兄弟, 多謝你意見

唔駛我講, 佢都已經同我講晒佢有咩打算, 我都會喺佢背後支持佢
我係大陸玩既日子不淺,少少意見,希望對你有用!
做老友唔好講衰野:smile_34:

引用:
原帖由 kaka1111 於 2009-4-9 07:10 PM 發表 查看引用來源

同意,唔可以養懶佢,一定要佢做野
其實主要想睇真一個人姐…如果真係無問題,自已能力做到,都唔想自已條女做野咁辛苦既…

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-9 08:34 PM 發表 查看引用來源
其實主要想睇真一個人姐…如果真係無問題,自已能力做到,都唔想自已條女做野咁辛苦既…
開始明白 homoommoom 何以能夠成為一化界女王

引用:
原帖由 mokisui 於 2009-4-9 08:36 PM 發表 查看引用來源

開始明白 homoommoom 何以能夠成為一化界女王
好多野唔方便係度講,文字表達亦唔夠傳神,下一次見面有時間先再講下d經驗!

引用:
原帖由 homoommoom 於 2009-4-9 08:43 PM 發表 查看引用來源
好多野唔方便係度講,文字表達亦唔夠傳神,下一次見面有時間先再講下d經驗!
梗係要啦, 就算一個人幾叻, 當局者迷, 有個局外人傾吓會好好多嘅 :smile_47::smile_47:

又再推推先:smile_34: :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆