上一頁下一頁
發新話題

clxMxCCCXCIV徵各方好友之<<咸豬手>>

收藏  |  訂閱
737  7.1k

引用:
原帖由 笑天下人 於 2009-4-13 12:12 AM 發表 查看引用來源
咁夜呀 :smile_46:
:smile_46: 多謝!你請禾食左餐好嘢:smile_44:

引用:
原帖由 仰慕者 於 2009-4-13 12:20 AM 發表 查看引用來源

復活節,巧問呀:smile_27:
:smile_27: 禾就累死!

引用:
原帖由 169394 於 2009-4-13 12:46 AM 發表
:smile_24: 小靜!禾好掛字你!10號過去找你,點知反轉半個澳門都見5到你:')
又係啦
個個男人都咁口花
唉......無個真心

引用:
原帖由 169394 於 2009-4-13 12:51 AM 發表 查看引用來源
:smile_27: 禾就累死!
點解復活節禁忙:smile_41: 我剛剛唱完k,現在訓啦,明天再來談

引用:
原帖由 ~小靜~ 於 2009-4-13 12:56 AM 發表 查看引用來源

又係啦
個個男人都咁口花
唉......無個真心
:smile_22: :smile_22: :smile_22: 點解咁講!禾一心過來找你帶禾食好嘢!點知原來禾係無你電電:smile_42: 所以:smile_19: 當然找不到!:smile_46: 就想去玩返幾手!最後只有一個結果:smile_42: 對家贏了:smile_27:

引用:
原帖由 169394 於 2009-4-13 01:00 AM 發表 查看引用來源
:smile_22: :smile_22: :smile_22: 點解咁講!禾一心過來找你帶禾食好嘢!點知原來禾係無你電電:smile_42: 所以:smile_19: 當然找不到!:smile_46: 就想去玩返幾手!最後只有一個結果:smile_42: 對家贏了:smile_27 ...
9哥tum女仔真係叻架jack~~~

回覆 495# 的帖子

你無我電電唔識問mk咩:smile_45: :smile_45:
下個月政府派錢,多謝你又貢獻佐啲俾澳門市民喔

引用:
原帖由 清純 於 2009-4-13 12:56 AM 發表 查看引用來源

點解復活節禁忙:smile_41: 我剛剛唱完k,現在訓啦,明天再來談
禾都訓啦!88:smile_43: :smile_43: :smile_43:

引用:
原帖由 169394 於 2009-4-13 12:44 AM 發表 查看引用來源
你都咁早!
啱啱訓醒呀:smile_44: :smile_44: :smile_44:

引用:
原帖由 169394 於 2009-4-13 12:49 AM 發表 查看引用來源
:smile_46: 多謝!你請禾食左餐好嘢:smile_44:
好麻麻咋個間:smile_39: :smile_39: :smile_39:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆