上一頁下一頁
發新話題

徵~~男女朋友

收藏  |  訂閱
745  4.6k

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-3-9 04:30 AM 發表 查看引用來源
嗯..祝你成功呀~:smile_40: :smile_40:
唔會成功嫁喎

引用:
原帖由 yin717104 於 9/3/2009 04:32 發表 查看引用來源

時間過得好快既:smile_30:
亦都覺得好慢~:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-3-9 04:33 AM 發表 查看引用來源
亦都覺得好慢~:smile_30: :smile_30:
年年難過年年過呀:smile_39:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-3-9 04:31 AM 發表 查看引用來源

又做咩樹呀:smile_14:
佢自已買左放衫果d真空袋返黎...咁突然唔打機o係度整...咁咪由佢整囉...跟住一路整一路口upup話間屋好多野...冇人執...佢都痴9線架...佢突然唔打機得閒整關我咩事丫...我都冇話得閒

引用:
原帖由 DEVIL@CHING 於 9/3/2009 04:32 發表 查看引用來源

唔會成功嫁喎
點解既..咁淨係做到朋友都好吖..

引用:
原帖由 yin717104 於 9/3/2009 04:33 發表 查看引用來源

年年難過年年過呀:smile_39:
應該改為日日~:smile_39:

引用:
原帖由 dikdk2002 於 2009-3-9 04:33 AM 發表 查看引用來源
佢自已買左放衫果d真空袋返黎...咁突然唔打機o係度整...咁咪由佢整囉...跟住一路整一路口upup話間屋好多野...冇人執...佢都痴9線架...佢突然唔打機得閒整關我咩事丫...我都冇話得閒
即係話妳唔使返工又唔執屋囉....成日部住個電腦:smile_39:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-3-9 04:35 AM 發表 查看引用來源
應該改為日日~:smile_39:
都可以咁講既:smile_30:

引用:
原帖由 yin717104 於 2009-3-9 04:35 AM 發表 查看引用來源

即係話妳唔使返工又唔執屋囉....成日部住個電腦:smile_39:
挑...佢夠打機啦... 我彩佢都傻...我唔會好似以前禁驚佢架喇....食屎啦佢

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-3-9 04:34 AM 發表 查看引用來源
點解既..咁淨係做到朋友都好吖..
係卦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆