上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~171

收藏  |  訂閱
745  11.4k

全程幾乎同上一場對沙田一樣:smile_13:

終於都可以感受倒嬴波既滋味.....:smile_24:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-3-27 11:07 PM 發表 查看引用來源
恭喜晒你地

引用:
原帖由 戀之味道 於 27-3-2009 23:16 發表 查看引用來源
恭喜晒你地
希望嬴開有條路啦....

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-3-27 23:07 發表 查看引用來源
似乎你係爛地馬, 見水即生喎, 一入球, 一靚助攻......勁:smile_34:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-3-27 23:19 發表 查看引用來源

希望嬴開有條路啦....
對手ok的話下場d7 係 13 號你 本是同根生喎:smile_13:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-3-27 16:53 發表 查看引用來源
強烈要求 dee's friend 都要寫返名:smile_38:
謝生咁夜打黎響兩聲又收線:smile_14:

我仲以為我個電話係球場比人攪過黎, 都幾乎無聽個呢隻鈴聲:smile_13:

好掛住我咩, 做乜要用視像打黎:smile_30:

引用:
原帖由 中越混血兒 於 27-3-2009 23:33 發表 查看引用來源

似乎你係爛地馬, 見水即生喎, 一入球, 一靚助攻......勁:smile_34:
入球同我無關, 完全係好彩...
助攻就確係代表作...

引用:
原帖由 中越混血兒 於 27-3-2009 23:39 發表 查看引用來源

謝生咁夜打黎響兩聲又收線:smile_14:

我仲以為我個電話係球場比人攪過黎, 都幾乎無聽個呢隻鈴聲:smile_13:

好掛住我咩, 做乜要用視像打黎:smile_30:
咁X肉麻

%~~~~~~~~~~:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆