上一頁下一頁
發新話題

蓉兒上discuss,徵朋友94

收藏  |  訂閱
741  8.1k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-3 11:30 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉, 文生, 晚上好:smile_38: :smile_38:
Hi Ching

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-3 11:22 PM 發表 查看引用來源

我唔知是不是提攪錯呀,文曲.我會不會看錯呀:smile_14: :smile_14:
網上身份,無從稽考,等她 / 他自己講吧~

引用:
原帖由 ching788 於 2009-3-3 11:30 PM 發表 查看引用來源
蓉蓉, 文生, 晚上好:smile_38: :smile_38:
自己鋪又唔睇

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-3-3 11:28 PM 發表 查看引用來源

我已想買老番了:smile_13: ,我會看一下的.你已看過呀
搵人拉妳架

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-3 11:09 PM 發表 查看引用來源

此帖留底,若不兌現承諾,必執行家法~:smile_22:
什麼家法都不用了.我答應的事,一定會做的.放心

是否朋友駕車載妳們去~
是朋友的先生戴我們去呀,無車去是幾麻煩的

各位晚安呀:smile_38:

引用:
愛fd,你來了.歡迎

引用:
清清姑娘~

我們很好,今晚改了節目不撲蝶,與蓉兒在文字上(pm)纏綿~:smile_38:

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-3 11:27 PM 發表 查看引用來源

夠我講都要扮下唔夠相公講啊~:smile_30:
係唔夠你講.我才不怕認. 是就是.不是就不是:smile_30: :smile_30:

當時未做好工作,仲煲電話、上網聊天~:smile_22:
我又等內地電話呀.就上來看看呀

引用:
原帖由 文曲 於 2009-3-3 11:29 PM 發表 查看引用來源

太隨便唔狢文曲~:smile_39:
你都幾嚴格呀:smile_14: 咁都好:smile_30: :smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆