上一頁下一頁
發新話題

0227, 0228 有錢佬肚兜加光豬豬團...rmb450包酒店房,rmb250齋k

收藏  |  訂閱
741  9.3k

引用:
原帖由 09ms 於 2009-2-24 12:46 PM 發表

咁你地即系揀人玩傘~~~  
朋友你又誤會了,你有無見過旅行社揀客丫? 個個師兄只係話如果你地夠人數既,就可以要求自己一間房玩,甘就可以避免你既憂慮, 放心,我攪既團係唔鐘意分開玩既,坐得係同一間房既師兄弟都有緣相聚既..

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-24 12:57 PM 發表 查看引用來源

朋友你誤會了,參加過我既團友都知道, 我地玩得好大方, 無人介意既, 猜枚輸左緊係要飲酒架啦, 唔通你飲哂自己一打既,我地唔同你玩咩, 飲得幾多丫, 我攪團經驗尚淺,或者你可以問下d老團既, 酒水方面,你再叫咩酒味幾 ...
thanks , 咁答就客氣大方點....咁我剛join團當然問清楚啦...一個新人乜都唔問詳情就pm你報名,你都覺得古怪啦....
引用:
原帖由  於 2009-2-24 12:43 PM 發表 查看引用來源

用到你們咁勁 ? 即係幾多人先?
多人o既開間房俾你們圍內飲飽佢, 咁咪唔怕你們飲埋人地 d 酒law!
咁既答覆就明顯小氣點了~

討論得真好看......(吃爆谷中

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-2-24 12:50 PM 發表
iori98你知唔知魚信幾錢晚
我知, 百二一晚

引用:
原帖由 09ms 於 2009-2-24 01:06 PM 發表

thanks , 咁答就客氣大方點....咁我剛join團當然問清楚啦...一個新人乜都唔問詳情就pm你報名,你都覺得古怪啦....

咁既答覆就明顯小氣點了~
客氣啦,我呢d油麻地旅運嘛..呵呵...有唔明既當然要問清楚, 其實係第一版度已經好詳細列出有關行程, 當然我亦唔介意係度再親自答你,不過有時我行開行埋,未必能夠即時答到你姐

至於個位師兄你話小氣點,算係觀點與角度姐,佢亦無意挑釁...或者你都可以試下join copyboy大師兄個便花刀團,起碼佢老字號,同攪團經驗豐富...最後多謝你既提問及意見,我會再攪好d個團黎回饋join過,或想join既朋友師兄架啦...

我同副團長就係答得咁火架啦,答得咁火係唔想上次既事重演

引用:
原帖由 type-r929 於 2009-2-24 01:19 PM 發表 查看引用來源

客氣啦,我呢d油麻地旅運嘛..呵呵...有唔明既當然要問清楚, 其實係第一版度已經好詳細列出有關行程, 當然我亦唔介意係度再親自答你,不過有時我行開行埋,未必能夠即時答到你姐

至於個位師兄你話小氣點,算係觀點 ...
thank you , 我中午confirm到時間再 pm 你報名.謝謝.

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-2-24 01:20 PM 發表
支持文明討論, 不用火

引用:
原帖由 非典型廢人 於 2009-2-24 01:20 PM 發表
上次咩事,點解我唔知既?? 唔方便係度講,就pm比我...thanks

引用:
原帖由 09ms 於 2009-2-24 01:21 PM 發表

thank you , 我中午confirm到時間再 pm 你報名.謝謝.
我多謝先岩,join唔join都無問題,當交個朋友姐...客氣客氣

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆