上一頁下一頁
發新話題

徵♡6月雙子座一齊傾計♡其他星座都歡迎架【168】

收藏  |  訂閱
739  4.8k

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-1-7 09:20 PM 發表 查看引用來源

所以你要更乖,你唔想人擔心嘛
嗯~亞樂又要趕黎睇我:smile_13:
我....每次都煩到其他人:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-7 09:24 PM 發表 查看引用來源

嗯~亞樂又要趕黎睇我:smile_13:
我....每次都煩到其他人:smile_13:
你又將包袱扛上身,難道你朋友入院,你不去探他們嗎?

給人關心,也可以很幸福

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-1-7 09:27 PM 發表 查看引用來源

你又將包袱扛上身,難道你朋友入院,你不去探他們嗎?

給人關心,也可以很幸福
嗯....只係..見佢地兩個為我甘辛苦:smile_13:
個心好唔安樂:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-7 09:36 PM 發表 查看引用來源

嗯....只係..見佢地兩個為我甘辛苦:smile_13:
個心好唔安樂:smile_13:
我知你的觀念很難被改變,只是希望你減低對事情的自責

咁你話左比姨姨未呢

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-1-7 09:40 PM 發表 查看引用來源

我知你的觀念很難被改變,只是希望你減低對事情的自責

咁你話左比姨姨未呢
嗯...亞嵐凈係話..從來冇當我係"包袱"..而樂同佢諗法一樣:smile_13:
話咗喇:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-7 09:47 PM 發表 查看引用來源

嗯...亞嵐凈係話..從來冇當我係"包袱"..而樂同佢諗法一樣:smile_13:
話咗喇:smile_13:
不過你當自己是包袱,很多事情卻未必如此

話左就好

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-1-7 09:49 PM 發表 查看引用來源

不過你當自己是包袱,很多事情卻未必如此

話左就好
嗯...可能喇:smile_13:
唔想姨姨担心:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-7 10:03 PM 發表 查看引用來源

嗯...可能喇:smile_13:
唔想姨姨担心:smile_13:
你再甚麼也扛上身,就更易令人擔心,明白嗎?

引用:
原帖由 derekchun 於 2009-1-7 10:05 PM 發表 查看引用來源

你再甚麼也扛上身,就更易令人擔心,明白嗎?
我冇呀...只係....有時會覺得唔安樂啫:smile_13:

引用:
原帖由 晴- 於 2009-1-7 10:09 PM 發表 查看引用來源
我冇呀...只係....有時會覺得唔安樂啫:smile_13:
做好自己,刻守本份就可以

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆