上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)12

收藏  |  訂閱
757  18.4k

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-25 10:39 AM 發表 查看引用來源

十五個
係喎....你係新人黎架?
係呀,點join架呢到:smile_13:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-25 10:55 AM 發表 查看引用來源
下 次 行 山???露 營???:smile_40:
下 次 應 該 係 本 會 第 5 次 FUNCTION......基 金 是 否 逢 5 結 清???
妳好

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-25 10:39 AM 發表 查看引用來源

十五個
係喎....你係新人黎架?
琴晚 男女 7:8.......天使頭箍唔夠派啊.......思過思過............

引用:
原帖由 夜總會豪客 於 2008-12-25 11:00 AM 發表 查看引用來源
係呀,點join架呢到:smile_13:
滿 50分的合資格 人士可以PM 會長我......申請加入........:smile_15:

引用:
原帖由 ccmhkg 於 2008-12-25 12:37 AM 發表 查看引用來源
Thank you 66 for tonight's arrangement

Hope your headache will gone soon
你 真 係 對 我 太 好 啦.........

你 2 位 朋 友 真 係 太 TWINS 啦 ....... 我 始 終 都 搞 錯 ....... 希 望 下 次 有 機 會 傾 到 計....... (代 表 所有會員講) :smile_04:

引用:
原帖由 露絲瑪利 於 2008-12-25 10:51 發表

好似冇喇~
瑪利早晨

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-25 11:55 AM 發表 查看引用來源

瑪利早晨
唔 通 我 識 隱 形????:smile_22:

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-25 11:17 發表

你 真 係 對 我 太 好 啦.........

你 2 位 朋 友 真 係 太 TWINS 啦 ....... 我 始 終 都 搞 錯 ....... 希 望 下 次 有 機 會 傾 到 計....... (代 表 所有會員講) :smile_04:
係0交流喔...:smile_35: ....不過出席巳經好好..好過某D人

引用:
原帖由 緣碌碌 於 2008-12-25 12:03 發表

唔 通 我 識 隱 形????:smile_22:
good good mor mor ning ning:smile_35:

引用:
原帖由 人間過客~隨緣 於 2008-12-25 12:08 PM 發表 查看引用來源

係0交流喔...:smile_35: ....不過出席巳經好好..好過某D人
唔 怕 有 電 啦????

由 第 1 次 起..... 飛 機 又 飛 線 既 全 部 係 " 男 " (特 加 引 號)........:smile_39: :smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆