上一頁下一頁
發新話題

花 1004

收藏  |  訂閱
741  5.2k

冰個蝦花花:smile_34:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-12-2 02:41 PM 發表 查看引用來源
有次著件小 deep V 呀,
我同事睇到佢得個 bra only, 底衫都無呀......都痴乜線:smile_39:
乜著 deep V 5係 5使着底衫嘅咩?  點解痴線?
計我話 ,,,應該可以嘅話...... 連 bra 都可以 5使戴添啊

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-12-2 03:01 PM 發表 查看引用來源
冰個蝦花花:smile_34:
我入嚟徵友嘅.... 4字頭
符合條件,,徵33歲以上真心朋友.

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-12-2 02:08 PM 發表 查看引用來源
佢係一個四十幾未嫁既肥婆o黎o架
你地唔好上, 唔好姦, 唔好溝呀....
我唔想害死你地呀:') :') :')
嘩 ~~~~ 超罕有呀 , i like it

突然無晒人嘅??:smile_13:

引用:
原帖由 subzero1874 於 2008-12-2 03:11 PM 發表 查看引用來源

我入嚟徵友嘅.... 4字頭
符合條件,,徵33歲以上真心朋友.
你上黎徵朋友定揾朋友 如果徵朋友要開post:smile_46: 揾樓主做朋友就要pm比佢la:smile_46:

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-12-2 04:11 PM 發表 查看引用來源
你上黎徵朋友定揾朋友 如果徵朋友要開post:smile_46: 揾樓主做朋友就要pm比佢la:smile_46:
哦.......我 e+即刻去

引用:
原帖由 winfishing 於 2008-12-2 04:11 PM 發表 查看引用來源
唔好點人pm啦,花花唔得閑架

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-12-2 04:15 PM 發表 查看引用來源
探花

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-12-2 04:15 PM 發表 查看引用來源
吾系老點架 :smile_46: 人地有權利追花花架:smile_46: 雖然佢追到花花對我冇乜着數:smile_35: :smile_35: 但是不能咁自私既 :smile_46:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆