上一頁下一頁
發新話題

*零九年首個勁舞party~1月27日大年初二 cp disco GaGiz介字團

收藏  |  訂閱
833  13.2k

邊有網頁.........

經濟不景, 失業率上升, 樓宇落成量下降, 原材料價格上升, 以軍攻佔加沙, 咁多不安因素...你仲加價....我一定唔會去, 大家一齊留港消費!!

引用:
原帖由 ying800824 於 2009-1-7 02:33 PM 發表 查看引用來源
經濟不景, 失業率上升, 樓宇落成量下降, 原材料價格上升, 以軍攻佔加沙, 咁多不安因素...你仲加價....我一定唔會去, 大家一齊留港消費!!
我唔加...貼死我呀~~~
加左50都係O岩O岩夠架咋~~

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-1-7 12:37 PM 發表 查看引用來源

我都想講呀..唔方便0係度講麻...:smile_45: ....打俾我打話知....
咁得閒打比你問下先~~:smile_04:

引用:
原帖由 ying800824 於 2009-1-7 02:33 PM 發表 查看引用來源
加價係因為我都比人加價呀....
我都加返一個合理O既價錢比返一個我可以做到最好O既PARTY你地.....:smile_34:
要玩平O既野...好多地方都可以玩.....
我O既宗旨......收得呢個價一定唔會令你地失望~~~:smile_38:

冇得去都要推推先

引用:
原帖由 hobee1984 於 2009-1-7 03:21 AM 發表 查看引用來源

係你玩到6點定係嘔到6點:smile_30: ??
真係開玩笑~
今時不同往日呀我~~
你小心又失禮呀~嘻嘻:smile_46:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2009-1-7 01:54 AM 發表 查看引用來源
開心大發現...發現左一樣落d超正既產品....想知就問我啦:smile_34: ...
神神秘秘咁喎~

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2009-1-7 09:41 AM 發表 查看引用來源

係唔係浴袍派對呀...:smile_04:
係就做下宣傳啦~~~~:smile_38:
我想呀~~
睇大家有無問題咖咋~

**當晚我會再一次搞一個最長氣跳舞比賽**
    有玩過都記得架啦~~""""LAST MAN DANCING""""               
    今次同上次一樣分名次......第1名獎金:HK$300大利是
                                                  第2名獎金:HK$200大利是
                                                  第3名獎金:HK$100大利是
    唔好話我獎金比得少呀~~~
    我私人比出黎架~~~~ 少少心意啦~~~
    最緊要大家開心啦......

由於本人比較(背)
今日先至見到你依個比賽
所以我咩都唔知
同埋我有份睇過上一次既比賽
所以我覺得無得玩
因為都係上一屆既冠軍(為麵)
所以我係唔會參加依個比賽架
因為我依 d 老人家唔夠 d 後生仔跳
所以我書緊~~~~~~~~~~~