上一頁下一頁
發新話題

好男好女CLUB HOUSE == 誠徵會員 - PART 6, 加開徵11月去打邊爐

收藏  |  訂閱
744  6.5k

引用:
原帖由 lovecrazybaby 於 2008-11-5 02:02 PM 發表 查看引用來源

係呀  專招呼擔心老虎機夠唔夠錢使ge金主呀:smile_46: :smile_46: :smile_46:
12月o既分唇係::::::::澳門一天遊:smile_47: :smile_47: 諗下都開心

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-5 02:06 PM 發表 查看引用來源

12月o既分唇係::::::::澳門一天遊:smile_47: :smile_47: 諗下都開心
去之前定去之後開心?

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-5 02:06 PM 發表 查看引用來源

兩日一夜啦......MGM....我未住過.....

引用:
原帖由 lovecrazybaby 於 2008-11-5 02:06 PM 發表 查看引用來源

去之前定去之後開心?
去之前又開心...好快有人比錢我洗.......去之後仲開心.......願望實現左:smile_30:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-5 02:08 PM 發表 查看引用來源

去之前又開心...好快有人比錢我洗.......去之後仲開心.......願望實現左:smile_30:
咁似賭聖ge劇情...

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-5 02:07 PM 發表 查看引用來源

兩日一夜啦......MGM....我未住過.....
即係邊間:smile_41: 幾錢一晚:smile_41: o甘要計定第一舖要買幾錢大....:smile_40:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-5 02:09 PM 發表 查看引用來源

即係邊間:smile_41: 幾錢一晚:smile_41: o甘要計定第一舖要買幾錢大....:smile_40:
幾錢唔知喎.....MGM咪酒店名囉.....:smile_38:

引用:
原帖由 Purple_Dino 於 2008-11-5 02:12 PM 發表 查看引用來源

幾錢唔知喎.....MGM咪酒店名囉.....:smile_38:
:smile_27: :smile_27: 好耐冇去過~~~~~:smile_35: :smile_35: 做左鄉下婆tim

引用:
原帖由 lovecrazybaby 於 2008-11-5 02:09 PM 發表 查看引用來源

咁似賭聖ge劇情...
你睇得太多喇:smile_45:

引用:
原帖由 ON車車 於 2008-11-5 02:14 PM 發表 查看引用來源

:smile_27: :smile_27: 好耐冇去過~~~~~:smile_35: :smile_35: 做左鄉下婆tim
你一向都係鄉下婆啦........鬼叫你住新界呀.....:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆