上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
746  8.6k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-21 10:28 AM 發表 查看引用來源

一項已足夠....:smile_38: ..........打殘你......:smile_34:

-->吓....打左兩局咋....又吐血.......
-->.....你點搞架............:smile_14:  ...
哈...哈...

兩局你就想打殘我

你真係不知天高地厚

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-21 10:34 AM 發表 查看引用來源

個位仁兄姓莫.....:smile_13:
第二個字係"思":smile_45:
第三個字就......企人邊.....隔離有個[九]字既....:smile_38:
你識佢嗎?:smile_40:  
識......識左好耐啦

乜你唔識佢咩

佢....好....都係唔講你聽

費事你日日要我介紹俾你識呀

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-21 10:41 AM 發表 查看引用來源

信你一成.......好似話會死好多人架喎
-->唔信既話.....一d歡樂都無喎...........:smile_40: 生不如.....:smile_13:

有人請,定你老屈先,咪搞錯喎
-->點都好.....總之就....哈..哈..哈....

信你, ...
答到東一堆........西一舊

都唔知你講乜

俾你組織好,再講過

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-21 10:52 AM 發表 查看引用來源

-->今期玩七步成詩.......:smile_40:
煮豆燃豆萁,
豆在釜中泣。
本是同根生,
相煎何太急。

家...........你個頭
-->有人發脾四丫......:smile_38:  
小學本書你重有收埋架

重有無老夫子呀

我好耐無睇過啦

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-21 10:58 AM 發表 查看引用來源

叫你俾掩口費,你點放隻青蛙出黎

咩意思先

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-10-21 11:02 AM 發表 查看引用來源

關你咩事啫..........:smile_34:

又夠鐘練舞啦.......:smile_38:

※轉到有d暈~~~:smile_27:  
練得果幾分鐘就話暈

點帶你出黎蒲呀

水皮

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-21 06:03 PM 發表 查看引用來源

下........你搵隻豬黎呀

咁有無扒呀
賣哂....:smile_40:
有芝士餅...啱唔啱~~~:smile_38:
芝士餅...好好味..yummy yummy~~~:smile_47:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-21 06:06 PM 發表 查看引用來源

去沙灘???

玩泥沙呀,你又唔識遊水,又唔著三點式,又......

啋你都傻
你就唔識游.......:smile_22: 上年渡海泳.....你無見到顏妹咩....對住鏡頭揮手...:smile_15:
唔識游水同著三點有乜關係丫..........:smile_38:
費時理你~~~:smile_45:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-21 06:13 PM 發表 查看引用來源

哈...哈...

兩局你就想打殘我

你真係不知天高地厚
你而家係邊丫....:smile_38:
係醫院急救?......:smile_14: 輸完血未丫....吓...你係K型血...好難搵喎~~~:smile_30:
你休息多d...唔駛打電話比顏妹囉......:smile_40:

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-10-21 06:08 PM 發表 查看引用來源

你忙乜先

忙黎忙去,咪忙埋的無謂野

隔離三叔公個仔概女朋友,隻狗仔的傷風好番未呀
好番啦...攞左你食開個包傷風丸比隻狗仔食...哈...又work喎......:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆