上一頁下一頁
發新話題

花三十

收藏  |  訂閱
737  5.8k

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-8 16:19 發表
你有無留意我左手有隻玉 扼...... :smile_39:
即係咩意思???    梳起唔嫁    

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-9 08:17 AM 發表 查看引用來源
點駁呀..................包塊金片都可以頂住下囉
會唔會搞到掉掉fing 架:smile_41: :smile_45:

引用:
原帖由 uhadmeathello 於 2008-10-9 08:22 AM 發表 查看引用來源

即係咩意思???    梳起唔嫁    
我出來工作, 我老豆送比我的, 戴左 18 年了:smile_39:

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-9 08:23 AM 發表 查看引用來源
我出來工作, 我老豆送比我的, 戴左 18 年了:smile_39:
呢段情可歌可泣 花花果然念舊..................舉一反三...............對老豆送嘅禮物嘅珍重.................其他可想而知啦........................下次有機會裝下有咩頸鍊..............吊墜.............介指先

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-9 08:19 AM 發表 查看引用來源
你有無留意我左手有隻玉 扼...... :smile_39:
碎左 :smile_14:  不過人地話 = 擋左災喎

引用:
原帖由 花映雪 於 2008-10-9 08:23 AM 發表 查看引用來源
叫老豆送過一隻, 又可以做多 18 年:smile_40:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-9 08:26 AM 發表 查看引用來源
呢段情可歌可泣 花花果然念舊..................舉一反三...............對老豆送嘅禮物嘅珍重.................其他可想而知啦........................下次有機會裝下有咩頸鍊..............吊墜 ...
唔駛裝 .. 花花等緊你送

引用:
早呀家姐,乜你咁早出黎捱架喇

花姐姐~~早晨:smile_40:

引用:
原帖由 DSHK 於 2008-10-9 08:28 AM 發表 查看引用來源

叫老豆送過一隻, 又可以做多 18 年:smile_40:
......你兜友.....:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆