上一頁下一頁
發新話題

佢想引誘我???

收藏  |  訂閱
574  115.9k

too bad:smile_39: :smile_39:

嘩! 一口氣睇晒樓主d post, 真係精彩:smile_47: , 但結局都係如我所料! :smile_40::smile_43: :smile_42:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-1-31 12:26 AM 發表 查看引用來源
嘩! 一口氣睇晒樓主d post, 真係精彩:smile_47: , 但結局都係如我所料! :smile_40::smile_43: :smile_42:
但係呢度d人post 佢地d經歷出黎..都唔會衰到潛水唔聽人電話...
最多都係落左個bb/唔要bb...
我反而覺得出附意料.......:smile_27:

引用:
原帖由 舊類型人 於 2009-1-31 01:06 AM 發表

但係呢度d人post 佢地d經歷出黎..都唔會衰到潛水唔聽人電話...
最多都係落左個bb/唔要bb...
我反而覺得出附意料.......:smile_27:
我唔覺出奇喎, 因真係見得多:smile_45:

引用:
原帖由 愛君 於 2009-1-31 01:13 AM 發表 查看引用來源

我唔覺出奇喎, 因真係見得多:smile_45:
o係出面.or o係d細路仔forum我都見得多..但呢度見..就好少....

唔係應該了解事情先 之後再講冷靜:smile_41:
好期待樓主的故事&W小姐係咪有左?

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-29 08:05 PM 發表 查看引用來源
各位師兄,你地有冇諗過係另一個角度黎睇哩件事,當初係佢係我面前著d低胸超薄超透既睡袍黎引誘我,我亦都可以話佢一開始就想將我當做佢既性奴,係佢想玩我在先。依家佢只不過係玩火自焚,實在與人無尤。
我現時只不 ...
樓主, 佢喺呢個時候就正正最需要你啊, 唔好再做縮頭烏龜啦:smile_38: , 同佢一齊面對啦, 反正, 佢都未必真係有咗!

哩兩日為左w小姐件事攪到心情好唔好,昨晚又比班死黨叫左出黎擘酒,誰不知既然玩出新春第一炮,不如就轉下話題,係度講下。
同班死黨係酒巴飲酒飲到咁上下,其他人已先後離開,連我只淨得三人,有人突然話淨男班飲酒太悶,不如搵女陪飲,於是即刻打電話比一個佢相熟既女仔(係出黎搵食果種),叫佢call多兩個姊妹一齊黎。
無幾耐三條女黎到,全部都係港女,睇落都幾養眼,其中最觸目既一個係大波妹,佢著左條短裙,長boot,漁網絲襪。我問佢對波真定假,佢都好識做,坐係我身邊,故意用個胸壓向我手臂,我feel到果然係堅野。我同佢講話佢對絲襪好靚,好襯佢對腳,佢又有意無意間走少少光比我睇,原來果對係吊帶漁網絲襪黎。
我地三男三女飲到咁上下,個兩個死黨想有下文,我本來冇乜興趣,但佢地話唔好咁掃興,唔好新年流流令一條女冇工開,最多讓個大波妹比我。終於一行六人,去時鐘開左三間房。
講返哩個大波妹,佢二十歲,長髮,樣貌都幾清秀,我問佢上圍有幾多,佢話35E,香港女仔黎講,都算係大波。入到房,除衫睇佢全相,對波真係幾正,乳暈同粒的的恰到好處,下邊d恥毛都幾濃密,身體曲線亦不俗。一開始當然係搓波波啦,果然係大肉球,一隻手掌都包唔晒,好彈手,我用手又用口,玩波玩到不亦樂乎。跟住佢同我吹,口技都唔錯,吹得我好舒服,尤其係佢用舌頭係我龜頭上邊打圈果下,真係醒神,吹左一陣,小弟弟已有反應,佢示意同我玩夾腸,佢用兩個大肉團夾住我小弟弟,跟住上下咁磨,越夾壤緊,越磨越激,嘩…..磨到我想爆,事不宜遲,即刻叫佢扮狗仔,係後面對入去,插左一輪,再玩女上男下,嘩…..哩個姿勢真係最佳視覺享受,佢上上下下咁策騎,佢心口對大肉球亦隨住佢既姿勢上下咁拋動著….總之一句….勁到冇得頂!!!!!
玩到咁上下,轉反用男上女下,壓x住佢,一邊玩波一邊抽插,終於打出左新春第一炮。
事後我果兩個老死重問我比兩個肉飽夾得爽唔爽!!!

引用:
原帖由 pnwebman 於 2009-1-31 04:22 PM 發表 查看引用來源
哩兩日為左w小姐件事攪到心情好唔好,昨晚又比班死黨叫左出黎擘酒,誰不知既然玩出新春第一炮,不如就轉下話題,係度講下。
同班死黨係酒巴飲酒飲到咁上下,其他人已先後離開,連我只淨得三人,有人突然話淨男班飲酒 ...
有無芥蘭菜, 仲有心情

:smile_22:  你有冇搞錯...仲食得落???????? :smile_27: :smile_27:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆