上一頁下一頁
發新話題

沉船記

收藏  |  訂閱
802  76.3k

縛好睇wor呢篇文```

引用:
原帖由 bon1234jour 於 2008-10-12 12:26 AM 發表 查看引用來源

師兄, 錢銀由開始至今都不是一個 issue, 我唔係小小超,但亦不算窮. 但佢從來沒有談過錢銀這–個Topic.  一個月萬零蚊零用錢絕對不是問題, 我有暗示過,但佢沒有表示,我亦不想在這話題打轉. 但我亦搞不清她對我的定 ...
我所指嘅issue正係呢D,因你之前提過唔知佢想點,情形亦跟我相似.

正路諗,先假設佢唔係放長綫吊大魚,一個真係鍾意你同聰明嘅女仔係唔會輕易要你D錢,唔想你覺得佢貪錢同不希望你倆之間係交易. 但試想佢還返工做乜?正路又係錢. 點會唔想可以唔返?尤其喜歡你的話更唔想坐其他男人.問題係你要點樣俾同佢點樣收先至令到沒有包養,買賣的成份? 呢D就要因應佢嘅情況而在適當時間揾理由俾offer, 初期銀碼最好係幾千,咁就唔似包養啦.

睇你想點,想保持距離還是繼續發展,先好行動, 因之後抽身就不易.

foresthill ..1880...
你地好啊...我返来啦......
抱个到先..

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-12 21:49 發表 查看引用來源
抱个到先..
師妹:
歡迎你返來呀 ,不過甘快既,你老家好近㗎:smile_41:

引用:
原帖由 1880 於 2008-10-13 02:18 AM 發表

師妹:
歡迎你返來呀 ,不過甘快既,你老家好近㗎:smile_41:  
多者1880欢迎师妹先....
我老家都几远吓噶...
不过飞机飞来飞去都几快...
多者你地O甘关心师妹啊....:smile_38:

引用:
原帖由 ~婷婷~ 於 2008-10-12 09:49 PM 發表 查看引用來源
个到先..
幾有禮貌喎, 報到都要抱抱叔叔, 啱 feel 呀 !

心裏明白最愛是老婆
但情人的吸引力不少
現在想游返上岸
但美麗的海灘實在令人樂而忘返
究竟點先有力量斬情絲

引用:
原帖由 keekeung 於 2008-10-13 10:55 AM 發表 查看引用來源
心裏明白最愛是老婆
但情人的吸引力不少
現在想游返上岸
但美麗的海灘實在令人樂而忘返
究竟點先有力量斬情絲
你可嘗試先問自己,對屋企人嘅責任,如付出的精神,時間和金錢,有無因情人的出現而減少了? 若有, 可先鎖死呢D責任為必定要執行,便自然會有力量斬或半斬情絲.  否則的話,可能自己重未有功力handle 家外有花( 莫講 家外有家) , 小心小心啦.

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-10-13 12:00 PM 發表 查看引用來源

你可嘗試先問自己,對屋企人嘅責任,如付出的精神,時間和金錢,有無因情人的出現而減少了? 若有, 可先鎖死呢D責任為必定要執行,便自然會有力量斬或半斬情絲.  否則的話,可能自己重未有功力handle 家外有花( 莫 ...
多謝師兄指引

引用:
原帖由 foresthill 於 2008-10-13 12:00 PM 發表 查看引用來源

你可嘗試先問自己,對屋企人嘅責任,如付出的精神,時間和金錢,有無因情人的出現而減少了? 若有, 可先鎖死呢D責任為必定要執行,便自然會有力量斬或半斬情絲.  否則的話,可能自己重未有功力handle 家外有花( 莫 ...
講得岩,已差不多年半了,精神、時間、金錢都漸漸吃不消啦 。但家花又點及野花香呢!真係欲斷難斷,那種感覺依然存在,但實不足為外人道也!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆