上一頁下一頁
發新話題

預告: 25/10(六) 蒲俠天生日CP主場disco狂歡大派對 (稍後出新POST)

收藏  |  訂閱
763  21.5k

引用:
原帖由 snowman119 於 2008-8-20 02:04 PM 發表

我怕我臨時因腳傷要退出嘛......:smile_27:
我都傷左隻腳!!:smile_30:

不過我實出席!!:smile_40:

引用:
原帖由 GINcipal 於 2008-8-20 01:15 PM 發表

you 1 party / month now ? :smile_41:
大概1個月1-2個party啦..貴精不貴多....一個月一個大party先至令人期待.

再講,天字堆玩主場都玩得太多咯....再好玩都會悶....不如耐耐地玩一次..反而重有動力

至於其他唔開post出團既日子..唔化表我唔玩...都會圍圍喂去蒲下

引用:
原帖由 snowman119 於 2008-8-20 02:04 PM 發表

我怕我臨時因腳傷要退出嘛......:smile_27:
邊隻腳先?:smile_30: ..

...我搵人班部輪椅比你都要你黎呀

引用:
原帖由 skyworld7 於 2008-8-20 07:48 PM 發表

邊隻腳先?:smile_30: ..

...我搵人班部輪椅比你都要你黎呀
天哥呢期去左邊到玩呀,嘿嘿,我又要去

七仔生日咩?哇,我真係好耐無見過七仔啦,重記得佢好鬼鐘意一個人𤨓住一支酒四圍媾女果一個樣,型爆,呵呵

天兄...o個日安全嗎........:smile_35: :smile_35: :smile_35:
我會同個fd到
(知我係邊個嗎 )
貼士:差你4舊未還
估唔中後果:唔還

得閒去我度坐吓

引用:
原帖由 icecoolio 於 2008-8-20 06:33 PM 發表

兩年前同 SIS 吵! 因電視佢買!! 所以我索性唔睇!!:smile_34:
好有形!!有骨氣..

引用:
原帖由 jackma49 於 2008-8-20 08:03 PM 發表

天哥呢期去左邊到玩呀,嘿嘿,我又要去
一路都0係常平....圍內周圍搵野玩咁囉

嘿~到時見!!!!:smile_04:

引用:
原帖由 jackma49 於 2008-8-20 08:05 PM 發表
七仔生日咩?哇,我真係好耐無見過七仔啦,重記得佢好鬼鐘意一個人𤨓住一支酒四圍媾女果一個樣,型爆,呵呵
佢落D最重要就是溝女:smile_03:

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2008-8-20 08:27 PM 發表
天兄...o個日安全嗎........:smile_35: :smile_35: :smile_35:
我會同個fd到
(知我係邊個嗎 )
貼士:差你4舊未還
估唔中後果:唔還

得閒去我度坐吓
認得你個網名...但太少見所以唔記得係邊個.....快D報上名來好喎!

果日放心玩冇問題
.....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆