上一頁下一頁
發新話題

28/3 星期5晚 去沙灣玩仁 K呀!!有興趣 o既 Brothers,PM 我一齊玩呀!!

收藏  |  訂閱
779  14.2k

引用:
原帖由 BBQ_GUTS 於 2008-2-24 11:11 AM 發表

長兄.......Morning
哈哈.......我唔係姓長架,我覆姓長空

長..........係我優點,不過我為人低調,你千祈唔好咁揚

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-2-24 03:13 PM 發表

長..........係我優點,不過我為人低調,你千祈唔好咁揚
係咩....師兄覆姓長空呀

我覆姓耶律.....

3d覆姓軒轅

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-1-26 01:40 PM 發表
各位C兄請注意:!!沙灣女價由本星期起己改為!!200 - 300 - 600:smile_38: :smile_38: :smile_38:  
咁服務有無變好的呀:smile_30: :smile_30:
      錢就加左;服務無變:smile_34: :smile_34:

引用:
原帖由 笑看人生 於 2008-2-24 03:33 PM 發表

咁服務有無變好的呀:smile_30: :smile_30:
      錢就加左;服務無變:smile_34: :smile_34:
呢 D 叫通脹 ... :smile_45: :smile_45:

北甫呃錢在沙灣:smile_30:
好似佢主場就係出事果間場:smile_30:
10仆 10仆好兄弟:smile_38:

push push ~~!!!

引用:
原帖由 dk1965 於 2008-2-24 03:22 PM 發表

係咩....師兄覆姓長空呀

我覆姓耶律.....

3d覆姓軒轅
哦.......耶律公子,你好

引用:
原帖由 長空無名 於 2008-2-24 03:13 PM 發表

收到:smile_15:  ......................我以為你真係性長tim

推完訓覺!!
:smile_45: :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 BBQ_GUTS 於 2008-2-24 11:38 PM 發表

收到:smile_15:  ......................我以為你真係性長tim
唔好咁揚喎

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆