上一頁下一頁
發新話題

劍氣山飄、 狼形虎嘯! 《6》新加入老劍馬經!

收藏  |  訂閱
1.9k  107.9k

引用:
原帖由 28912834 於 2017-4-30 08:51 AM 發表 查看引用來源

矮兄,求教你家駒(財寶家駒)與英雄(鷹雄)有咩關連? 唔該......
昨晚聽到馬房友話老頭今日全部都衝呀,咁講!
財寶與鷹雄應無嘜關連, 不過財寶如贏馬, 下口孖寶得7.5倍, 隔夜得3.1倍, 好似有隻必死. 老頭成棚馬似衝, 都有些會係充生晒. 如鷹雄唔死, 財寶必死, 財寶唔死, 英雄必死.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-30 09:55 發表 查看引用來源

財寶與鷹雄應無嘜關連, 不過財寶如贏馬, 下口孖寶得7.5倍, 隔夜得3.1倍, 好似有隻必死. 老頭成棚馬似衝, 都有些會係充生晒. 如鷹雄唔死, 財寶必死, 財寶唔死, 英雄必死.
但係英雄在咁噶場面同咁噶注碼似乎老頭都有心威威,

引用:
原帖由 28912834 於 2017-4-30 10:16 AM 發表 查看引用來源

但係英雄在咁噶場面同咁噶注碼似乎老頭都有心威威,
其實那場只止得一隻吹蕭馬, 會長4隻, 又有電兔, 又有咸潘, 又有美麗, 未必是英雄係主力.

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-4-30 11:32 發表 查看引用來源

其實那場只止得一隻吹蕭馬, 會長4隻, 又有電兔, 又有咸潘, 又有美麗, 未必是英雄係主力.
剛有數據此錦標近四屆大熱只有兩季軍.:044::044:

達羅素上次衝得最好,多400可能更加好衝

羊兄:頭場2號有機會頭馬嗎?

R1 1-5-7-11

R1 包勝, 競駿千里, 領先直前, 但求上舖

R2 1-2-4-10

亞寶: 老陳, 我隻上舖一定會搏老命架!
水手: 跑完第一場就知我好掂架!
老陳: 大告, 狗場重有隻田太馬架!

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆