上一頁下一頁
發新話題

老吹

收藏  |  訂閱
512  14.1k

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-6-15 12:58 PM 發表 查看引用來源
師兄,我壓左係個心入面好耐呀!個D單打post換著係你,又比人屈你同個呀嬸有路你會點呢?
之前我都要話自己做好防護操施,真係自己太無機心喇!!唔止男人餓過頭,有d女都餓過頭,真係伏明霞同梁錦蟲。真係同完A...轉頭 ...
老人家餓到無力簡,精神少少果陣當然要為左有著落而主動出擊架啦:027:
不過最近好似興食物銀行..同埋將食剩既野重新處理再送比有需要既人..夠環保之餘又有品德:027:

冥頑不靈:ug_love: :ug_love: lock左又開 ?

回覆 504# PATRICK.C 的帖子

個D叫廚餘.......幫泥土施肥
但E家多左呢D機構...講真唔知乾唔乾淨...

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-6-15 02:04 PM 發表 查看引用來源
個D叫廚餘.......幫泥土施肥
但E家多左呢D機構...講真唔知乾唔乾淨...
咁就要睇下邊間啦,幫到d公公婆婆同有需要既人其實都幾好

回覆 507# PATRICK.C 的帖子

但係佢收返去再去煮,有D野放耐左變左都唔知...大鑊煮...
放食物個D都唔知乾唔乾淨.... 有機拍住緊係事前執好晒清乾淨先去拍啦...
現實手套同口罩,頭套都唔用呀:ub_ice:

引用:
原帖由 失常少女 於 2013-6-15 02:13 PM 發表 查看引用來源
但係佢收返去再去煮,有D野放耐左變左都唔知...大鑊煮...
放食物個D都唔知乾唔乾淨.... 有機拍住緊係事前執好晒清乾淨先去拍啦...
現實手套同口罩,頭套都唔用呀:ub_ice:
:071:公平d講...其實普通食肆都係眼不見為乾淨..睇下間機構/間鋪既老細係咪真係咁無良心啦..不過而家既香港都好難講:096:

引用:
原帖由 roky99 於 2013-6-15 01:46 PM 發表 查看引用來源

索左就瓜柴呢 甘大舊豬
臭味傳千里
話時話我有老友約左阿嬸一次
我老友臨尾晌電話呢問佢到左約定地點未
卒之我老友係見佢晌馬路過梗去佢果度時極速閃左
相信惡哽到極仲叫我去睇某個blog.嘩!我信佢形容難接 ...
邊個個呀嬸?

好好地大家系到吹下水咪好囉,你唔搞甘多屎棍,D事非又點會痴嘛你身呢,唔該你用腦唸下先啦,之前唔系好地地既咩,點解會搞成甘,你就只會怪別人,自已就一D都無問題…佩服

[quote]原帖由 benc888 於 2013-6-15 02:19 PM 發表 查看引用來源
好好地大家系到吹下水咪好囉,你唔搞甘多屎棍,D事非又點會痴嘛你身呢,唔該你用腦唸下先啦,之前唔系好地地既咩,點解會搞成甘,你就只會怪別人,自已就一D都無問題…佩服↺ 轉返比你自己~~~~~  

明眼人,有分析能力既人,我諗你地會明既,智商與年齡不符加影衰男人既人,可以不理:ub_et:

我都好佩服人地知道咁多料既人架,又有自爆能力~~~~Boom!!!!!

有無問題,係咪周身屎呢,好多sis同bro會知既
入黎踩腳就隨便啦~~有頭威無尾陣~~~~
自己野都守唔住又何來黎講人呢~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆