上一頁下一頁
發新話題

真人真事~我的第一次(2 round)不會完結的結局篇 p.67#1000 29/9

收藏  |  訂閱
1.5k  400.7k

引用:
原帖由 vlyc 於 2007-9-20 11:20 PM 發表

E樣就真小見,冇果d衛道之士來攪事
平時好多明知係成人版又要睇又要鬧:smile_39:
完全認同閣下的見解,
不過我估好嘅文,係價得尊重,
所以樓主至有咁多人回帖

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-20 11:35 PM 發表

邊個話架:smile_34:
完全無反抗能力。你之前既表現就證明一切拉

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-21 12:14 AM 發表

完全無反抗能力。你之前既表現就證明一切拉
我太愛佢>_<"

我都黎留言先,我又係第一集開始睇到而家架
我同樓主一樣都係80年代既人(當然我已經係80年代中)
唔同樓主既係,我以前既戀愛,都沒有你果種既浪漫,或者係悲歡離合
亦很欣賞你可以搵到條件咁好既女仔~
加油啦Forsell(係唔係冰島前鋒科素~呵!)

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-20 10:20 PM 發表

其二係你個名,令我又勾起左收埋好耐既回憶(唔好問我點 解,哈)~~~希望見到你第二個留言~~thx
唔通三個女仔之中,其中一個叫"希汶"?

不過可能是我中毒太深,胡亂猜測姐!

引用:
原帖由 a______a 於 2007-9-21 12:25 AM 發表

我太愛佢>_<"
我唔會評論人地既愛情。只係覺得你太就姐

引用:
原帖由 【大頭仔】 於 2007-9-20 11:13 PM 發表

hello記唔記得我丫...你的野決定未丫..
我琴晚有的突然野我都已經決定左
我都去德國..果面試下做野....
你做人都唔好婆婆媽媽啦..早的決定啦
你去德國?無听你講過既~~~~~~

引用:
原帖由 TaxiTaxi 於 2007-9-21 12:37 AM 發表
我都黎留言先,我又係第一集開始睇到而家架
我同樓主一樣都係80年代既人(當然我已經係80年代中)
唔同樓主既係,我以前既戀愛,都沒有你果種既浪漫,或者係悲歡離合
亦很欣賞你可以搵到條件咁好既女仔~
加油啦Fo ...
無錯,我見過佢真人。佢給我既印象好nice,由果一刻開始我就對佢"一見鐘情"~~~哈哈

引用:
原帖由 forssell427 於 2007-9-21 02:17 AM 發表

無錯,我見過佢真人。佢給我既印象好nice,由果一刻開始我就對佢"一見鐘情"~~~哈哈
你"基"架咩..:smile_30::smile_30:

唉....真係好衰唔衰 尋日上網冇野做 四周圍睇下啦(咸野)....... 點知一睇到 你個咸濕仔依編(咸野).......  真出事,攪到我要睇足一日一夜......唉....快d出野啦 ... 好在我咁遲先睇到, 唔係真係比你累死呀 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆