上一頁下一頁
發新話題

~secret admire~ 第四帖~繼續吹水~~黎緊7月18日有船P活動~

收藏  |  訂閱
5.1k  121.5k

引用:
原帖由 vickykwam 於 2009-5-10 12:36 PM 發表 查看引用來源

我好善良ga , 一d 都唔暴戾仲好溫柔tim~~~~:096:
你好呀.....點解溫柔之後要>>>>:096: ....既??
點都好啦.....歡迎喎~~~

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-10 12:34 PM 發表 查看引用來源

算啦...小月月..
我知你善良~
但..唔好激係....
否則死於..CUTTER下..或係冷酷之下...
呵呵~~里個都要歸咎於某一隻大惡魔的教化~~~絕不是我的錯~~:023:

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-10 12:37 PM 發表 查看引用來源

.........................(無言)
有d野喎~~~~:092:

引用:
原帖由 vickykwam 於 2009-5-10 12:39 PM 發表 查看引用來源

呵呵~~里個都要歸咎於某一隻大惡魔的教化~~~絕不是我的錯~~:023:
嘩~~~~:030: ....講d唔講d.....即係點喎~~~~:025:

引用:
原帖由 vickykwam 於 2009-5-10 12:39 PM 發表 查看引用來源

我知...個隻惡魔...............

何以~~~~~~~~
你識佢附D係就明白架LA~

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-10 12:39 PM 發表 查看引用來源

你好呀.....點解溫柔之後要>>>>:096: ....既??
點都好啦.....歡迎喎~~~
里個麻....小晞晞應該好明白~

引用:
原帖由 vickykwam 於 2009-5-10 12:42 PM 發表 查看引用來源

里個麻....小晞晞應該好明白~
我明白架~~~
係好明白~~~~

引用:
原帖由 何以在人間 於 2009-5-10 12:32 PM 發表 查看引用來源

而....岩喎~~~善良....我都係喎~~~
係21世紀....好難再搵到第三個架啦......:097:
係啦係啦~~ 成日比人話到我好兇咁....
好傷心....好傷心....( 轉地板中..../口\ )

引用:
原帖由 小攸攸 於 2009-5-10 12:42 PM 發表 查看引用來源

我明白架~~~
係好明白~~~~
嘿~~身同感受呢~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆