上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 07:48 PM 發表
只中1 WIN 中孖寶..:122:
2場1
中囉:044::096:

引用:
原帖由 amyhk 於 2007-5-30 07:45 PM 發表
Kira~Yamato :

good luck wor, i just online, cannot follow, so not lucky.

:036: :098:
多謝晒 , 都係 aa 師兄好野:036:

托大家鴻福 頭2場算係執小小啦...跟住唔好玩咁大啦..如我有信心就通G大家..:041:

勁 X 10000000000000000000000:071:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-5-30 07:54 PM 發表
托大家鴻福 頭2場算係執小小啦...跟住唔好玩咁大啦..如我有信心就通G大家..:041:
唔少啦 , 剩係條孖寶我都收成萬:098:  , 開心死我啦:131:  , 哩到實在太好玩:036:

aanunes :

3 賽馬精神  +   4 晶片王  PQ,  how do you think?

I want play $20 pq

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-5-30 08:00 PM 發表

唔少啦 , 剩係條孖寶我都收成萬:098:  , 開心死我啦:131:  , 哩到實在太好玩:036:
Kira:

you play very big wor, I just every race play little for place, or pq only.

you win so many, you are sure win wor.

hehehehheeee, if i buy big money , I will die at once.:096: :096:

第3場 2,3 正路都靚,冷腳 4,6 玩下,小小地玩..未夠信心..

aa係好料,千九文孖寶中到應棍,我又忍吾住入嚟贊美兄弟,當鼓勵吓兄弟為馬網嘅付,第日小弟有[積分]一定[醒]番2,3萬分比兄弟:131: :083:

引用:
原帖由 ooappleoosm 於 2007-5-30 08:10 PM 發表
aa係好料,千九文孖寶中到應棍,我又忍吾住入嚟贊美兄弟,當鼓勵吓兄弟為馬網嘅付,第日小弟有一定番2,3萬分比兄弟:131: :083:
我好彩咋...:027:  屎忽撞棍..:122:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆