上一頁下一頁
發新話題

某大銀行性事日常 (**今日最新update #408 知己人妻午餐篇)

收藏  |  訂閱
530  271.2k

引用:
原帖由 ki225 於 2018-2-9 07:12 PM 發表 查看引用來源

趺市又唔輪到你地控制,投資買賣亦是個人決定,班客可以點怨?

引用:
原帖由 ki225 於 2018-2-9 07:12 PM 發表 查看引用來源

趺市又唔輪到你地控制,投資買賣亦是個人決定,班客可以點怨?
如果個個人好似你咁正常同合理,世界和平都指日可待。就係好多人都輸打赢要,賺錢當你神咁拜,買跑車,買豪宅,包二奶。用哂啲錢就嚟扮無知,扮失億,叫人俾番佢。

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2018-2-10 09:18 AM 發表 查看引用來源

如果個個人好似你咁正常同合理,世界和平都指日可待。就係好多人都輸打赢要,賺錢當你神咁拜,買跑車,買豪宅,包二奶。用哂啲錢就嚟扮無知,扮失億,叫人俾番佢。
咁就死得,日日救火都唔掂:smile_o16: 加油

唔理咁多喇,今日收市過年,離開是非之地散吓心✈✈✈

引用:
原帖由 nightk19 於 2018-2-9 09:49 PM 發表 查看引用來源
wa好幸福咁
有時都真係覺得幾幸福,當然男人都係會貪新鮮

第一次出post
無論做邊行都好, 工作都一定有壓力
樓主有個令你開心時可以一齊enjoy
唔開心時又可以分享既朋友真係好幸福

好羨慕呀

引用:
原帖由 queenofqueen 於 2018-2-25 02:04 AM 發表 查看引用來源
第一次出post
無論做邊行都好, 工作都一定有壓力
樓主有個令你開心時可以一齊enjoy
唔開心時又可以分享既朋友真係好幸福

好羨慕呀
係呀,SP有好多種,貪玩,貪錢,貪上位太多,真心難求,妳都有機會搵到。

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2018-2-25 14:38 發表 查看引用來源

係呀,SP有好多種,貪玩,貪錢,貪上位太多,真心難求,妳都有機會搵到。
好想睇巴打故事
期待中

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 野生的隊長 於 2017-11-4 11:46 PM 發表 查看引用來源
#1 -師姐篇
#53 + #62 -Sales篇 (全篇完)
#184 偶遇大波人妻+大波人妻1on1(全篇完)
#288 鬼佬高層的辟好
#355 多P party篇
#408 知己人妻午餐篇(今日最新)

喺銀行做左好幾年,一事無成,而家已經離開& ...
So exciting and so good

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆