上一頁下一頁
發新話題

akitty。。

收藏  |  訂閱
1.8k  279.7k

引用:
原帖由 akitty 於 28-11-2017 00:14 發表 查看引用來源
打完了。。沒有色呢,係咪令到吾少師兄失望呢
我都除曬褲等睇update,居然無事發生 師兄們心聲
哈哈,不錯吖。只小我睇到有啲心動。👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻宜家去救吓火先。Anyway,男女同床雖則唔一定會攪野。但過咗你地講的線,就會各走極端。一係就做咗情侶,一係就變咗SP.但個人覺得會前者多。因為朋友仔係鍾意妳,只係無guts同妳行出第一步啫。如果妳有意,比啲喑示的話,我諗😊😊。

仲有呀,我唔出聲,唔代表無再睇妳架。我仲有留意妳的動向架。

不過我都只係想講,就算幾fd幾閨蜜都好。
始終男同女是不一樣既生物,
可能我無心無意甘對你,但男仔會覺得有心有意思,
只係差一少少動機理由,可能就會越過個一條線。
可能會有人講,越過左返吾到轉頭,可能以後都無fd做。
亦都有可能有人講,越過左,之後咪當多過sp好似bb甘囉。。
但呢啲野未發生都無可能預知到會變成點既。

引用:
原帖由 akitty 於 28-11-2017 00:28 發表 查看引用來源
可能會有人講,越過左返吾到轉頭,可能以 ...
順其自然啦. 咁晏仲 online, 夠鐘返工啦.

引用:
原帖由 中涼寒 於 2017-11-28 12:28 AM 發表 查看引用來源
仲有呀,我唔出聲,唔代表無再睇妳架。我仲有留意妳的動向架。
X2

呢個男性朋友交得過!
引用:
原帖由 akitty 於 28/11/2017 12:28 AM 發表 查看引用來源
可能會有人講,越過左返吾到轉頭,可能以 ...

又換左頭像益我地:smile_47:

引用:
原帖由 akitty 於 2017-10-29 08:43 AM 發表 查看引用來源

甘如果我80kg呢??甘仲好吾好??
有 172, 80kg, Ok 的身材, 我的女友都和你身材一樣. OK我喜歡.

引用:
原帖由 akitty 於 2017-11-24 08:14 AM 發表 查看引用來源
唉~換曬相,更新左,都係無咩吸引力。。。
要考慮一下退休了。。
甘又係,都就快30。吾年青啦~
變成輕熟女了:')
30 還好年青呢, 現今的年代, 年齡已不重要, 只要你能保持心態, 有自信, 還能吸引很多男人呢.

引用:
原帖由 winterfire 於 2017-11-28 02:50 PM 發表 查看引用來源

有 172, 80kg, Ok 的身材, 我的女友都和你身材一樣. OK我喜歡.
:'):'):'):'):'):'):'):'):'):')
吾好再講我80kg啦。。
愈來愈多人信嫁啦。。
要哭死了。。
我那80kg脂肪都收藏係邊呀~
吾好再亂講啦~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆