上一頁下一頁
發新話題

FL骨女穿和服好鬼正(有相)第二版

收藏  |  訂閱
1.5k  152.1k

引用:
原帖由 Casval17 於 2017-10-10 12:57 PM 發表 查看引用來源

****本身佢已經係一個傳奇,好多人個waiting list入面都有佢
再加上有人吹捧下,同寫左鱔稿冇咩分別,更加多人去
好多時所謂超級紅牌就係咁造出黎

同埋佢都係度捧紅左好幾個,佢提過果d號碼全部而家都起碼約一星期 ...
佢棒乜Q吖!睇左哥D大作好多人中招就真啦!
試完好多番來都踢爆佢啦!成日將廿七八叫幼幼、
三十過外輕中!跟著佢D報告想享受文中內容
實死!依家資訊發達,你估你想寫'作'D假文章
有咁容易咩!攞D真嘢出來談論下又無況!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-10 12:41 PM 發表 查看引用來源

成個檀淨聽過佢同奶西教主不停讚推四條八,
所以咪難約囉!
真人冇相咁白咁靚,不過流利白話,健談,唔串態度好,指数靚女嚟講算高,加上好多師兄好似我咁未見過真人,以為相頭超索,個個去排隊,加埋回頭客,想唔紅都難!

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-10 01:42 PM 發表 查看引用來源

真人冇相咁白咁靚,不過流利白話,健談,唔串態度好,指数靚女嚟講算高,加上好多師兄好似我咁未見過真人,以為相頭超索,個個去排隊,加埋回頭客,想唔紅都難!
我唔係話四條捌好差,而係好的唔只她一件!
還有很多可以的!

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-10 01:51 PM 發表 查看引用來源

我唔係話四條捌好差,而係好的唔只她一件!
還有很多可以的!
同意.......要靠各位ching多D報料!^^

引用:
原帖由 陳十二 於 2017-10-10 02:49 PM 發表 查看引用來源

同意.......要靠各位ching多D報料!^^
各位多D 報料,

我自己鍾意玩D嫩口唔騷, 唔係靚女都唔緊要, 可惜嫩口指數普遍低:smile_27:

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-10-10 02:52 PM 發表 查看引用來源

各位多D 報料,

我自己鍾意玩D嫩口唔騷, 唔係靚女都唔緊要, 可惜嫩口指數普遍低:smile_27:
嫰口,FL都不多,既然指數也是遍低,不如去XY。

引用:
原帖由 hkgals 於 2017-10-10 02:52 PM 發表 查看引用來源

各位多D 報料,

而且都是同一番話,指數因人而異,高富帥一入房投C表現即刻立見,155就是人辦啦

[quote]原帖由 主挑好食 於 2017-10-10 12:46 PM 發表 查看引用來源

引用:
原帖由 主挑好食 於 2017-10-10 12:41 PM 發表 查看引用來源

成個檀淨聽過佢同奶西教主不停讚推四條八,
所以咪難約囉!
佢最近失了踪:smile_o01:什麼事?

引用:
原帖由 fai5354 於 2017-10-10 04:29 PM 發表 查看引用來源
而且都是同一番話,指數因人而異,高富帥一入房投C表現即刻立見,155就是人辦啦
del

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆