上一頁下一頁
發新話題

淫娃既連假 update p.2,7,15 相p.6,12,16,17,25,30 聲明?p.8,19,34

收藏  |  訂閱
510  91.2k

引用:
原帖由 野涼 於 2016-5-17 09:45 AM 發表 查看引用來源

我同你又岩岩掉番轉啵
D野基本上我聽完一次就90%會明點樣做
做唔做同埋覺得值唔值做就另一回事
所以我一轉工就好快上手~
有時D客都會問我點解識得咁多野
一形容舊野既樣就會知道係乜,問其他人佢地咩都唔知~:s ...
我要d時間先會上到手
不過大家見到我有心機學,所以都願教
我成日都俾人話我怪,大家覺得好難既野,我反而識。但好common既就未必識

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-5-17 09:53 AM 發表 查看引用來源

我要d時間先會上到手
不過大家見到我有心機學,所以都願教
我成日都俾人話我怪,大家覺得好難既野,我反而識。但好common既就未必識

咁係因為你對果樣野有興趣你先會明白得多?

引用:
原帖由 野涼 於 2016-5-17 10:48 AM 發表 查看引用來源

咁係因為你對果樣野有興趣你先會明白得多?
某程度上你又講得岩既
以前讀文學個陣,真係自己有興趣去睇書同寫野。有時仲會同d程度好既同學傾計個陣每句都引經據典(當時覺得無咩野,而家就覺得當時好厲害)
不過好耐都無睇書,寫野就剩低寫post同寫書

靚女係讀書奇材

我諗我又係時候係度廢up下(雖則我知好多ching都唔睇post
一、我理得你係眼殘,文盲定係無睇post,總之俾Wechat我,唔洗旨意我會對你態度好
二、我對人夫無興趣,我出黎玩既原則係絕對唔掂結左婚既(係我既角度結婚係好神聖既事,我絕對唔會玷污佢)
三、請唔好再問或試圖去chok我係邊度讀書,因為我係唔會答架
四、我同大少係咩關係,或者點都唔關其他人事。你地可以選擇唔聽,但唔好去批評大少。你地對大少既認識,全部都係靠聽我講,我唔覺有任何人有資格去批評大少。大家唔洗估大少係邊個,大少除左第一個post之外都無再留過言。
最後送張相俾睇到呢度既ching

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-5-17 11:26 PM 發表 查看引用來源
我諗我又係時候係度廢up下(雖則我知好多ching都唔睇post
一、我理得你係眼殘,文盲定係無睇post,總之俾Wechat我,唔洗旨意我會對你態度好
二、我對人夫無興趣,我出黎玩既原則係絕對唔掂結左婚既(係我既角度結婚係 ...
接收了。謝謝!:)
都是這麼引人入性,好性感。:)

各位師兄,要睇下post啦。唔好再比bb咁嬲嬲啦。

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-5-17 11:26 PM 發表 查看引用來源
二、我對人夫無興趣,我出黎玩既原則係絕對唔掂結左婚既(係我既角度結婚係 ...
好想抱住你錫啖先:smile_o09:

就算唔係引版, 只要有基本常識都應該知點玩都要守規矩同尊重人架啦
不過當然, 係有人要衝出嚟柒係冇人可以阻止到嘅

引用:
原帖由 nakataman 於 2016-5-18 01:36 AM 發表 查看引用來源

屌你!你咪又係鳼,唔好係度扮清高啦,打开隻腳咪又係俾人屌
Ching~我邊度踩親你條尾丫?
我從來都無扮過清高,我一向都認我貪玩同淫,成日都俾人搞,但咁又點wo?我又未拍拖未結婚,而且我唔係係人都搞得,我係隨性唔係隨便。同我發生過關係既Ching,我完全無要求過要佢地俾錢or買任何野俾我,最多都係食飯同房錢佢地俾。
不過以你既程度應該唔會明,因為你一世都遇唔到呢種女人。因為唔識尊重人,覺得其他人都係cheap,自己先最清高既人,先係最cheap。
好心你咪鬼扮野,企係道德高地話我la
講到尾你只係從來無人肯唔為錢同你搞野,淨係可以俾錢去搵性工作者發泄慾望既可憐蟲。
連個雞字都唔識打,要打殘體就唔好係度獻世
PS唔該你尊重番性工作者,我唔理佢地因為咩原因出黎做,但起碼佢地係靠自己,而且係你情我願既交易。淨係呢點我已經覺得佢地值得被尊重

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆