上一頁下一頁
發新話題

(露出十年)我好憎著衫. 1樓目錄 (與5皇4P之旅二 P.82,83)

收藏  |  訂閱
1.3k  382.8k

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-3-5 10:53 PM 發表 查看引用來源

咁我都冇話唔中意既xdd

但同生bb會唔會爭好遠
因為我覺得你應該鍾意中出,希望你唔好嬲我

班會好似好刺激,咁多同學面前露出

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 04:34 PM 發表 查看引用來源
今日放假俾我發洩下

訓到中午,裸睡既我收到媽媽電話就落街飲茶
一件厚外套,一條你地講既褸__裙,TBACK,拖鞋咁就落左去
可能係呢個季節,普通著條短裙已經會俾人望
可能因為男朋友呢排比較忙,冇理我
短短既 ...
5. sex party? 馬路上赤裸. (請期待)
7. 被綁於男廁, 等待著什麼..(請期待)
3. 最後一次4p, 鄉下3日2夜 (請期待)

好正啊~你啲經歷,如果我身邊有咁玩得嘅女性朋友就好了

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-3-5 10:53 PM 發表 查看引用來源

咁我都冇話唔中意既xdd

但同生bb會唔會爭好遠
:smile_30::smile_30::smile_30:哈哈 生B又over左 享受個製造過程多D

中學初嘗露出吧

1.後樓梯我除衫幫佢打(請期待)
2.中秋半裸公園摷(請期待)
3.公園滑梯上(請期待)
4.路邊,貨車之間(請期待)
5. 尋找露出的可能, 男廁,海邊,後樓梯,巴士 (請期待)
6. 被綁於男廁, 等待著什麼..(請期待)

勁期待

引用:
原帖由 精蟲蟲 於 2016-3-6 08:00 AM 發表 查看引用來源
1.後樓梯我除衫幫佢打(請期待)
2.中秋半裸公園摷(請期待)
3.公園滑梯上(請期待)
4.路邊,貨車之間(請期待)
5. 尋找露出的可能, 男廁,海邊,後樓梯,巴士 (請期待)
6. 被綁於男廁, 等待著什麼..(請期待)

勁期待
...
你揀晒d露出既xd

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2015-12-15 04:34 PM 發表 查看引用來源
今日放假俾我發洩下

一件厚外套,一條你地講既褸__裙,TBACK,拖鞋咁就落左去
短短既 ...
今日放假俾我發洩下

短短既一餐突然激起左露出既慾望

不過媽媽係到...算啦

無錯..露出係我最大既性慾望,
第一次俾男朋友係後樓梯將校服條拉鍊拉低,就發現自己好著迷,好想佢幫我除晒佢
前前後後十年喇,玩露出玩左十年,
自己玩又有,同BF同SP玩又有,好想呢個post可以同真心既同道中人交流,我會不定期出文講下呢10年既心路歷程..絕對真實,你玩過就會知。

3. 年度班會營 老套TURE OR DARE (請期待)
4. 首嘗3p, 醉後失控 (請期待)
5. sex party? 馬路上赤裸. (請期待)
2. 山藝之友, 猛男圍繞 (請期待)
3. 重遇, 首次4p, 酒精真危險 (請期待)
4. 女神登基, 長褲不屬於我 (請期待)
5. 台灣舞池, 前前後後 (請期待)
3. 最後一次4p, 鄉下3日2夜 (請期待)
4. 邊個得閒? 淫娃要多個 (請期待)

hahah 同你去玩下露出已經夠皮:smile_40::smile_40::smile_40:

引用:
原帖由 zoeyan1990 於 2016-3-6 11:23 AM 發表 查看引用來源

你揀晒d露出既xd

露出既刺激感比性愛厲害得多\^o^/

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆