上一頁下一頁
發新話題

引版奇緣,蜜會Y小姐. 第二章<一步禪空忐忑闖迷局>加相#P.99

收藏  |  訂閱
3.0k  103.3k

引用:
原帖由 一步禪空 於 2015-2-13 04:42 PM 發表 查看引用來源

Beer係男人肌肉嘅天敵,呢幾年我飲少左好多。。

所以叔叔練成左6神合體了~:smile_03:

引用:
原帖由 uncleblue 於 2015-2-13 03:42 PM 發表 查看引用來源
山崎18試過,我就覺得一般,但我D friends話唔錯,飲酒都好個人口味不過你只可以帶1L免稅詐,唔好買幾支呀:smile_35:
好才uncle提醒我。。。否則過關就死得:smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-13 03:32 PM 發表 查看引用來源

我除了beer唔飲,我咩酒都會飲

甘你一定好飲得

引用:
原帖由 YanD2012 於 2015-2-13 08:19 AM 發表 查看引用來源

酒醒?

Yan妹妹,你個頭像又真係幾sharp幾sex😆😆
我換返ipad先睇到:smile_o12:

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-13 03:24 PM 發表 查看引用來源

因為,我回覆你問題,你無理我囉!依舊無視我,係咪抵打??

我邊敢無視師姐,你咁飲得,實係女中豪傑。。男人邊個見到你唔驚:smile_o01:

引用:
原帖由 anthonychan 於 13-2-2015 16:48 發表 查看引用來源
甘你一定好飲得

我以前係唔飲得架...出去玩 , 都係比人隊果個= =

引用:
原帖由 Tiramisubb 於 2015-2-13 09:54 AM 發表 查看引用來源
支持唷~

連引板今期女神都來支持,真係太高興。。
記住多啲來吹下水:smile_o13::smile_o13::smile_o13:

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-13 15:27 發表 查看引用來源

哈哈,其實都算係無咩所謂架!就算個男人係好,但有邊個男人唔偷食?不過,依家唔同以前喇!呢個現今社會無論男同女都會偷食。

雖然係好少, 但都仲有唔偷食既男人既!

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-13 15:29 發表 查看引用來源

我去既地方No wifi No internet

好奇想知妳去邊度!

引用:
原帖由 heeyanbabe 於 2015-2-13 04:56 PM 發表 查看引用來源

我以前係唔飲得架...出去玩 , 都係比人隊果個= =
唔怪得千杯𣎴醉,經驗學習法。。。。。:smile_o01:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆