上一頁下一頁
發新話題

那些年的一些人一些事 [最新update p.49, 50, 後記p.53]

收藏  |  訂閱
886  77.4k

嘻嘻,都勁喎,尋晚我又係前奏當中搞到老婆潮吹都黎埋。
引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-21 02:48 AM 發表 查看引用來源

老公禽晚獎左我啦,仲攪到我噴曬水,床單都濕左一大達 嘻嘻

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-21 02:48 AM 發表 查看引用來源

老公禽晚獎左我啦,仲攪到我噴曬水,床單都濕左一大達 嘻嘻

噴左甘多咪好正:smile_40::smile_40::smile_40:爽嗎christy
good night!!!

推下先

引用:
原帖由 mingming12 於 2015-2-21 02:49 AM 發表 查看引用來源
嘻嘻,都勁喎,尋晚我又係前奏當中搞到老婆潮吹都黎埋。

你唔會係我老公卦 哈哈

引用:
原帖由 panchan003 於 2015-2-21 02:51 AM 發表 查看引用來源

噴左甘多咪好正:smile_40::smile_40::smile_40:爽嗎christy
good night!!!
嗯 每次潮吹完都好正 嘻嘻

等文出:smile_45:

呃一分 等更新

聽到句「I love you...」,個心好甜,同時又好驚,因為無諗過會係K把口講出嚟。同佢嘅關係一直都只係建基於性,亦無expect 離開台灣後會有下文,雖然我都覺得自己有d鍾意左佢,但我完全無諗要同佢發展。另一方面,我都同自己講,佢可能只係一時間衝口而出,唔一定真係有咩意思,自己千奇唔好有任何期望。

因為食埋野時間都唔早,我地就唔去海洋公園,改為坐天星小輪過海,再入左赤柱行下。佢話我知留多三日就走,聽日照舊同P一齊去玩,之後兩日就要我陪佢一個。佢仲話同P講左我係佢女朋友,我聽完呆左望住佢。。。
我「你不是說不會交女朋友嗎?」
K「我騙他的,我不想他追你呀!」
我「你是誰呀?你說是就是?有問過我嗎?」
嗰下我真係著著地,佢點解成日都咁霸道?
K知我嬲,但又無再講d乜,個氣氛即時好怪。

行左陣我地就係間餐廳嘅露天位置坐低左,對住個海好舒服,心情都好番少少。我地開左支酒,一路食一路飲,氣氛好番d,但兩個都唔想再提之前個話題。好奇怪,我一直都唔想同佢攪清楚個關係,可能係怕一旦講清楚,大家都會有壓力。同佢就似而家大家成日講嘅SL 關係,我真係唔想改變成為情侶,可能我對佢無信心,覺得變左男女朋友後,大家都會苛索多左,關係就會變。。。我相信佢都係咁諗。

當晚食完飯我地就各自返左酒店同屋企,第二朝一早我又去酒店同K & P會合,再一齊入南丫島。因為K之前講左我係佢女朋友,所以P都好識做,唔會對我過分親暱,不過我地三個全程都有講有笑,P係一個成熟風趣嘅男人,而K亦好識攪氣氛,就咁睇我的確唔覺佢兩個有心病。食海鮮時,趁K去左廁所,P就成機問我。。。
P「Christy, 上次問你還說不是K的女朋友?是害羞嗎?」
我「其實說起來有點長,對不起,我不是故意騙你的。」
P「沒關係啦,我把K當弟弟,他有你這麼好的女朋友,我很替他高興!」
我「P,謝謝你!」
P「只是.... 你了解他的過去嗎?」
我「他有說過一些,但其實很多我都不知道。」
P「那就留給你自己發掘吧!只是,你別看他那麼強,他是個受過傷的男人,你要好好對他喔!」
P咁講完,攪到我對K好好奇,同時亦突然感到一點點嘅壓力。

我應承左K今晚會係酒店陪佢過夜,所以我地就一齊返左酒店,可能知道有漫漫長夜,佢無好似以前咁心急攪我,大家沖完涼就攬住係到睇電視,睇睇下我仲訓著左。訓左陣,佢就叫醒我話肚餓,想去食宵夜,我仲記得我地去左當年係廣東道嘅糖朝食,e間野原來好多台灣遊客鍾意去,K都係聽朋友介紹。食左陣,我電話響,一睇竟然係A。。。

SEX開始真係難信D
特別女仔
十個鳩個都係愛身體
食厭就NEXT

引用:
原帖由 christybaby 於 2015-2-21 11:19 PM 發表 查看引用來源
聽到句「I love you...」,個心好甜,同時又好驚,因為無諗過會係K把口講出嚟。同佢嘅關係一直都只係建基於性,亦無expect 離開台灣後會有下文,雖然我都覺得自己有d鍾意左佢,但我完全無諗要同佢發展。 ...
SUPPORT! 真係好好睇~!! 你而家老公係A 定K?!?!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆