上一頁下一頁
發新話題

Love Game ( Update P.7 #95,p.12 #178,P.24 354#)

收藏  |  訂閱
523  42.8k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-10-4 04:58 PM 發表 查看引用來源

下!無著外套咩…今日都幾涼喎…女仔黎計…
我好勇敢的!!

仲有今日買左幾條PARTY DRESSES,好好好好開心呀~~~~

引用:
原帖由 RayC12 於 4-10-2011 05:03 PM 發表 查看引用來源
師兄,170磅都唔係好重啫,你幾高?
我唔高架,得176cm ...  但我都覺係肥左因我骨架細,又有士啤呔,衣加條呔細左好睇啲。

師兄我無你咁科吖,一睇就知你做 gym la...  好 fit 呀…冧死女仔啦…

引用:
原帖由 (小飛) 於 2011-10-4 04:59 PM 發表 查看引用來源

女人低得凍!勁

我係好典型既愛靚唔愛命

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-4 05:06 PM 發表 查看引用來源

我好勇敢的!!

仲有今日買左幾條PARTY DRESSES,好好好好開心呀~~~~
wow,想睇呀~~~~~~

引用:
原帖由 tina1223 於 4-10-2011 05:06 PM 發表 查看引用來源

我好勇敢的!!

買左咩 party dresses 牙?咩款架?講黎聽下…有dating 呢…

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-4 05:08 PM 發表 查看引用來源

我係好典型既愛靚唔愛命
估到
仲係索個隻

引用:
原帖由 gunfan 於 2011-10-4 04:59 PM 發表 查看引用來源
Great story, support you Tina :smile_o12:
Thanks sweet. pls follow the Ending too.

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-4 05:12 PM 發表 查看引用來源

Thanks sweet. pls follow the Ending too.
wait for long time la~~~~

唔知道可唔可以post條dress圖片上來分享下呢?

引用:
原帖由 tina1223 於 2011-10-4 03:49 PM 發表 查看引用來源

>:} 11月會開始 我可以幫個沙包報復!>>:]
哇....個沙包有你呵護...咁正.....

咁我做o個個沙包lu...hehehe...

另外, 有位師兄講得arm 嫁....sit up 要分開一組組練先得嫁....同埋100下太多o拉
如果唔係會傷腰嫁....另外, PM左一條link 俾你...你可以參考下d 動作....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆